Nem egészségtelen kisgyerek haját ilyen sűrűn mosni?
Másfél éves a gyerekem, hetente egyszer van hajmosás. Kivéve, ha összekeni valamivel, volt, hogy belement egy kis főzelék 😄
Neki is volt koszmója, én akkor se mostam gyakrabban.
Enyém is màsfél éves, heti egyszer mossuk a haját. (csak szükség esetén gyakrabban)
Koszmós sosem volt.
Hát én most nyáron szinte minden nap megmostam a fiam haját, mert megizzadt, homokos lett, összekente stb. Sokat vagyunk kint az udvaron, így gyorsan koszolódik.
A lányomé már más, neki nagyon hosszú haja van, nem egyszerű a mosás, de így nyáron az övét is heti 2x legalább mosom, elbírná sűrűbben is, mert szintén sokszor homokos az ő feje is.
Őszi/téli időszakban csak heti egyszer van hajmosás.
Fodrászként írom: a lényeg a samponban van. Ha megfelelő, szép összetevője van a samponnak, akkor nem egészségtelen, nem árt a napi mosás sem.
Ahogy fentiek is írják, a gyerektől függ inkább: homokos- koszos/beizzad, vagy tömegben volt, beteg emberek társaságában(vírus, baci megtapad a haj felületén) akkor ajánlatos mosni, ha otthon van tisztaságban, akkor ráér heti 1x is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!