Mit tegyek ha komplexusom van az alacsonyságom miatt? 18L 153cm
Kérdező, te nem alacsony vagy, hanem kisebb felületen szép. Ahogy előttem írták, a jóból keveset adnak. 🙂
Ahogy a válaszokat olvastam, a legtöbbje pozitívan nyilatkozik a témában, tehát ne érezd magad kellemetlenül emiatt! Persze ez csak akkor fog változni, amikor el is hiszed magadról, hogy ugyan úgy értékes vagy, mint az, aki a feneketlen tóban ülve nyalja a Holdat.
“mi szexi abban hogy akkora vagyok mint egy 11-12 éves?”
Hát ha neked a magasságod az egyetlen külső tulajdonságod, akkor tényleg cseszheted. Ezek szerint nincs arcod, melled, feneked, lábad, szemed, hajad, mosolyod stb stb.
Ennyi erővel a magas vagy a nagyon izmos nők is rinyálhatnának, hogy mi a szexi abban, hogy akkorák, mint egy férfi. Vagy a kismellűek, hogy mi a szexi abban, hogy akkorák a melleik, mint egy kislánynak.
Csak az a baj, hogy a kicsi, a magas, a kismellű, a sovány, a kövér stb nők is rengeteg pasinak tetszenek. Hogy te nem, az nem a magasságod miatt van, hanem mert süt belőled a negativitás. Nagyon nem vonzó egy olyan nő, aki utálja magát.
Nőjjé meg. :))
Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!