Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha komplexusom van...

Mit tegyek ha komplexusom van az alacsonyságom miatt? 18L 153cm

Figyelt kérdés
sokkal kevesebbnek érzem magam másoknál ami szó szerint is igaz, edzek és formás vagyok, 47kg, de még îgy sem erzem magam elég nőiesnek, teljesnek. utálok ekkora lenni.
2022. jan. 12. 19:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Senkinél és semmivel nem vagy kevesebb! Ezt hidd el nekem! Nagyon sokan vannak, többek között én is azok közé tartozok, akik Téged szívesen megismernének!
2022. jan. 12. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nem alacsony vagy, hanem kisebb felületen szép. Ahogy előttem írták, a jóból keveset adnak. 🙂

Ahogy a válaszokat olvastam, a legtöbbje pozitívan nyilatkozik a témában, tehát ne érezd magad kellemetlenül emiatt! Persze ez csak akkor fog változni, amikor el is hiszed magadról, hogy ugyan úgy értékes vagy, mint az, aki a feneketlen tóban ülve nyalja a Holdat.

2022. jan. 13. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy tök átlag női magasság, rengeteg lányt ismerek, aki kb. ekkora...Van egy olyan érzésem, hogy a nagy lóf4szt van bármiféle komplexusod, csak dicséreteket akartál olvasni csávóktól, hogy milyen cuki meg szexi vagy
2022. jan. 13. 15:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

“mi szexi abban hogy akkora vagyok mint egy 11-12 éves?”

Hát ha neked a magasságod az egyetlen külső tulajdonságod, akkor tényleg cseszheted. Ezek szerint nincs arcod, melled, feneked, lábad, szemed, hajad, mosolyod stb stb.

Ennyi erővel a magas vagy a nagyon izmos nők is rinyálhatnának, hogy mi a szexi abban, hogy akkorák, mint egy férfi. Vagy a kismellűek, hogy mi a szexi abban, hogy akkorák a melleik, mint egy kislánynak.

Csak az a baj, hogy a kicsi, a magas, a kismellű, a sovány, a kövér stb nők is rengeteg pasinak tetszenek. Hogy te nem, az nem a magasságod miatt van, hanem mert süt belőled a negativitás. Nagyon nem vonzó egy olyan nő, aki utálja magát.

2022. jan. 14. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
92%

Nőjjé meg. :))

Aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli. :)))

2022. jan. 14. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!