Mi a legnagyobb hazugság amit valaha mondtatok?
Mert ez nem volt bántás, amit csináltál?
Nem, tényleg, kicsit sem beteg, hogy ezt szívességként fogod fel...
lolozzál, mint valami kis hülye gyerek, vagy tegyél egy szívességet a társadalomnak és nőj fel végre és vállald a felelősséget!
A meglátásom szerint nem ez a legnagyobb hazugság amit az életedben elkövettél. Maga a történet kitalált, hazugság.
Nem gondolom, hogy egy harmadik osztályos gyerekbe ennyi intriga szoruljon és ki tudjon tartani a végsőkig a hazugsága mellett. Még egy felnőtt ember is összeomlik ennyi nyomás alatt, nemhogy egy tapasztalatlan gyermek.
Milyen közegben élt az a gyermek, akibe ennyi rosszindulat szorult?
A történet nem igaz.
Nehéz szavakba öntenem, Kérdező, milyen mélyről jövő undor fogott el, ahogy ezt a kifejtésedet és későbbi válaszaidat olvastam... egy igazi, gusztustalan, alamuszi véglény vagy és szemmel láthatólag azóta sem lettél jobb ember.
"Én csak jót tettem neki..." ez volt az egyik legnagyobb hazugságod, mert nem csak minket próbálsz ezzel hülyíteni, hanem magadat is. Utólag nyilván ezzel magyaráznád meg, miért nem volt rossz, amit azzal a szerencsétlennel tettél, de mindannyian tudjuk, hogy nem ez volt a szándékod, amikor kamudumával ráborítottad az ösznépi gyűlöletet. Hánynom kell tőled és ezt ugyan magam részéről szégyellem, de nem tudok neked jót kívánni ezek után. Nem érdemelnéd meg a boldogságot. Még jó, hogy erről szerencsére nem én döntök, mert akkor keserű életed lenne, tele kudarcokkal és szerintem megérdemelt megvetéssel.
14 nem igazán van okom ilyet kitalálni lol
15 én egy nagyon boldog ember vagyok, és rendkívül jó életem van ☺️
Azt mondtam a barátnőmnek, hogy "persze kicsim én is szeretlek, és nem zavar ha az ex pasiddal írogat".
Össze pakoltamy vissza se néztem. 😅😅😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!