Miért tesz valakit ennyire igénytelenné a kollégium?
Találkoztam egy fiúval, meg beszéltük,h nem randi csak 1 találkozó. Élőben egyáltalán nem tetszett és igénytelen is. Meg is mondtam neki, h nem tetszik alacsony és igénytelen. De valahogy le vakarhatatlan! Változtatott magán egy ideig! Most megint, talán még rosszabb is, mint előtte. Budosek,izzadtság szaguak a ruhái és érzem is eléggé(!) amikor le veszi a kabátot.Egyfolytában idegesít és a koliban is a szekrényből igazi izzadtsag szag jött ki. A szakállát és a haját sem csinálja meg,a legroszabb, hogy még az illemet sem tudja. Amikor haza vittem nem vette le a téli sapkát a házban órákon keresztül. Undorító! Még tudnék mesélni. Miért? Alapból ilyen vagy a koli tesz ilyenné? Nagyon tetszik az egyik haverja, de mindent elmondanak egymásnak. Mit tegyek? Lehet, hogy leszek olyan szemét, hogy a haverja miatt maradok vele, hogy tudjak vele beszélni! Még azt is elmondta neki, hogy be követtem instagrammon...
L
menekülj
a koliban, aki igenytelen, az eleve igenytelenul ment be. tudom tizenevig eltem koliban
az ilyen pasas meg el fogja b...ni az eleted. undorito lesz ferjkent is pfuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!