Mit érezhet egy ilyen ember?
Figyelt kérdés
Tegnap néztem meg a 3096 napot, és felmerült bennem, hogy vajon mit érszhetett? Na de nem az elrabolt kislány, (az számomra tűk nyilvánvaló, mert bár emberrablás áldozata eddig még nem voltam, de éltem már át hasonló kínokat, mint Natasha Kampusch) hanem az érdekel, hogy vajon milyen gondolatok járhatnak ilyen bűnözők fejében? Tanusítanak megbánást? A belső démonjaik rabjai, vagy nem is éreznek semmit?2022. jan. 9. 06:30
1/4 anonim válasza:
Általában van hátteret okoknak. Ha szentül hiszi hogy amit tett azt okkal tette. Akkor megbánást nem fog tanúsítani. Ha véletlenül érzelem mentesek akkor azt gyerekkorukban ölték ki belőlük.
Nem láttam a filmet így ennyi. Én gyilkossági sorozatokat néztem sokat S gondolkodoltam rajta, hogy miért?
Pl a gonosz mosolya.
2/4 anonim válasza:
Nézd meg a Midhunter sorozatot ahol sorozatgyilkosokkal beszélgetnek
Létező sorozatgyilkosokkal történt beszélgetések vannak filmesítve
Lényegében abszolút nem éreznek megbánást..
3/4 anonim válasza:
Hát kb semmit. Normálisnak tartja azt, amit tesz. El kell fogadni sajnos vannak pszichopaták a világban, nem gondolják rossznak azt, amit csinálnak. Nem tanúsítanak megbánást, vannak ilyen emberek, és ennyi. Normális aggyal keresheted az okokat, de nem fogod megtalálni. Volt egy műsor az ID discovery-n, ott mutatták, hogy máshogy működik az agyuk ezeknek az embereknek, mint az átlagnak, olvass utána.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. jan. 12. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!