Nővérem miért hisztizik?
Te nem érted a nővéred, én meg nem értem a kérdésed.
Miért izgat téged, hogyha a nővéred beteg és ezért nem megy dolgozni, ha a háziorvos kiírja, vagy szabadságot vesz ki?
Ha az orra folyik valakinek, az már valamilyen betegség, nem csak covid létezik a világon és jobb, ha otthon marad nem fertőzget összevissza.
Én sem vagyok egy lázasodós típus, mégis rohadtul beteg tudok lenni megfázással, influenzával, felsőlégútival és nagyon morcos lennék, ha a testvérem ezt kétségbe vonná, vagy hisztinek titulálná.
Egy újabb szerető húgocska!
Szegény nővéred! Jobbulást kívánok neki és részvétem miattad!
Elég baj az, hogy betegen emberek közé mész. Aki beteg, az maradjon otthon, gyógyuljon és ne fertőzzön körbe mindenkit.
Nyilván betegen ő is pihenni szeretne inkább, nem a melóban szemvedni a kollégák rosszalló nézése mellett. (megjegyzem elég régóta beteg voltam negatív tesztekkel, mire kiderült, hogy ja mégis covid...)
Amúgy meg nyilván te pont olyan mosolygós és elbűvölő angyalka vagy mindig betegen is, mint amilyen a kérdés alapján egyébként is vagy. Ja várj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!