Hogyan kezdjem el szeretni magam? Nektek, hogy sikerült? 24/L
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 14:45
11/17 anonim válasza:
Írd meg, hogy miért nem szereted magad!
12/17 anonim válasza:
Azokon a dolgokon kellene dolgoznod amit nem szeretsz magadon. Akkor is ha csak apróságokat teszel az is pozitívan fog hatni ha teszel érte.
13/17 anonim válasza:
Valójában most is szereted magad max nem látod.
14/17 anonim válasza:
Szeretlek , szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek -tessék válaszd ki amelyik szó tetszik:)
15/17 anonim válasza:
Én tudatosítottam magamban a jól tulajdonságaimat és azokra igyekszem koncentrálni. Meg mindig úgy vagyok vele, hogy vannak barátaim és általában egész jól kijövök az emberekkel, szóval csak nem lehetek akkora roncs, mint ahogy sokszor érzem magam 😀
16/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!