Nőknél tényleg ennyit számít a férfi pozícíója? 22F
Húha, mekkora dicsőség!
Kérdező! Aki a pozíciód miatt, a pénzed miatt néz fel rád és vonzódik hozzád, az valójában nem is hozzád vonzódik, hanem ahhoz, amit elértél. Fontos a pénz, meg a biztos anyagi háttér, de nem minden a lóvé. Keress inkább olyan csajt, aki valóban a te személyedhez vonzódik.
13#
Én nem bántottam meg senkit, csak kérdeztem hogy van e ebben igazság. Te viszont nem lehetsz valami úrihölgy a válaszod alapján sajnos.
Hogyne számítana!
Nyilván jobban felnéznek egy orvosra, ügyvédre mint egy szakmunkásra. A nőknek a biztonság a fontos.
Én mérnök vagyok, rengeteg nőm van netről. Tanulnod kellett volna, és lenne sikered a nőknél.
30f
Csak megsúgom, több olyan csomagfutárt is ismerek, akinek több olyan címe is van, ahol a nő csak azért rendel egy pár forintos csomagot, hogy amíg a férje dolgozni megy, a futár bemenjen egy légyottra.
Ezt már kevesen tudják, igaz? ;D
Jó, azért itt a futár is rátermett, magabiztos, jó a kisugárzása, és pont ettől vonzó. Ezért van sikere, nem kell Ryan Goslingá változni ehhez.
Futár az segédmunka, ki jönne össze egy ilyen passival...
19L
Azért, mert az emberek 80% átlagos, beszűkült, felszínes. Mind a fiúk, mind a lányok. A fiúk többsége a lány testét nézi, hogy mennyit sminkel, milyen szexi ruhákban jár, a lányok többsége pedig a fiú státuszát, pénzügyi helyzetét. A státusz ad egy olyan képet a férfiról, hogy ő talpraesett, ügyes, szociálisan elismert, tehát megbízható, stb.
Persze, vannak akik nem állatként működnek és ezeket az ósdi agymosásokat felülírják magukban.
17-es, segédmunka, mi? Azt sem tudod mit jelent a szó :D
(De akkor ne rendelj se e-cipőről, se about youról, se emagról, sehonnan se, ha ennyire lenézed őket ;))
Már bocsi de ha csak arra képes hogy csomagot szállítson mire néznék fel rá? Jobban imponál egy diplomás öltönyös üzleti pasi mert igen van hatalma a pénz által. Mi nők biztonságra vágyunk, ez az igazság.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!