Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Cigányként van esélyem a...

Cigányként van esélyem a normális életre?

Figyelt kérdés

Annyi hogy boxoló vagyok, egy kicsit agresszív, a kezemet meg nem lehet látni mikor ütögetek olyan gyors.

Szerintetek van esélyem így egy normális életre, és hogy normális emberként kezeljenek a magyarok?

2021. dec. 29. 19:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A boxon kívül értesz valamihez? Tanultál valamit legalább középszinten?
2021. dec. 29. 23:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy válaszoló anno megírta a tökéletes definíciót.

3 havonta ellenek le 300 gyereket,a tenyésztés zárt ólban történik.

A tanúk csak Dzsúlió Ármándó Pedro Alvarez,Lakatos Mó,és Ferrari Ramirez lehetnek.

A tanulás a káromkodás,köpködés,agressziónál megáll.

Főbb jellemzők közé tartozik a takaró alá bújás,mikor jön egy rendőr.

Némelyik már egy csomót ült,de ő még mindig kemény gyerek,és megüti a rendőrt,fenyegetőzik.

Esetleg még a tevékenységeik,amiket leggyakrabban tesznek :

Kéregetés

Lopás

Fenyegetőzés

Köpködés

Káromkodás

Egymás szidása,mások szidása...

Cigizés,ivászat,drogok fogyasztása,árulása...

"Gyúrás börtönös módra"

Autózgatás

Napszemüveg igazítás

Aranyláncokkal villogás

BMW-vel,Mercivel,Audival villogás...

A box is beletartozik,de sokan a DIY homemade verzióra esküsznek...

Mit vártok ettől a gyorsan szaporodó,rendszerint kevés IQ-val születő parazita fajtól,ami se nem ember,és se nem állat?

2021. dec. 29. 23:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
"De mégis úgy érzem, hogy ki vagyok közösítve, mert cigány vagyok." igen , de hasonlóan rajkodó és viselkedó parasztokat is elkerülik az átlagemberek
2021. dec. 30. 12:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem azért vagy kiközösítve, mert agresszív barom módjára viselkedsz, csapkodsz magad körül ok nélkül,mint egy idióta, hanem mert cigány vagy. Akkor hidd ezt, nyilván kényelmesebb, mint normális emberként viselkedni.
2021. dec. 30. 15:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akkor dióhéjban:

Azt szeretnéd, hogy normális emberként kezeljenek, miközben pont úgy viselkedsz közterületen, mint azok a cigányok akiket utálunk.

Így nincs esélyed.

2021. dec. 30. 20:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha normalis emberkent szeretned,h kezeljenek,akkor a tarsadalmi szokasoknak megfeleloen viselkedj: utcan ne arnyekboxolj. Csinald otthon inkabb vagy olyan helyen,ahol nem jarnak emberek.

Jarj sok boxedzesre.Esetleg versenyekre is. 😊

A kutya jo tars egy sportos gazdinak. Biztos orul,hogy sportolsz vele.

Az egyesuletben a box edzom azt mondja,h magadat a legnehezebb legyozni. Marmint visszafogni magad,h ne provokalj balhet vagy ne koss bele masba vagy ne verd meg. Ezt mas kuzdosportedzeseken is hallottam.

Kidobokent biztos ,hogy orulnek a szemelyisegednek es a tudasodnak. Nezz ilyen munkat. 😊

Ha elegans ruhat hordasz ekszer es piercing nelkul ,kevesbe neznek agresszivnek. Ez sokat segit. Probald ki.

Borszin: meg kell nyugtassalak,hogy sok a migrans meg arab vendegmunkas barnas borszinnel. Nem vagy kirivo eset a borszin miatt. Sot sokan szoliznak is.

2022. jan. 4. 07:48
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Probald ki,h szantalfa illoolajat kensz a kezfejedre,nyakadra. Oldja a sajat es korulotted levok feszultseget. En kiprobaltam. Dm,rossmann arulja.
2022. jan. 4. 07:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehát látszólag ugyanolyan vagy és ugyanúgy viselkedsz mint egy átlag cigány, de elvárod, hogy befogadjon a társadalom. Az a baj, hogy neked kell igazodnod a normákhoz, szokásokhoz és nem a társadalomnak kell igazodnia hozzád vagy elfogadnia. Ha azt akarod hogy elfogadjanak, akkor viselkedj úgy, mint egy normális ember.

Az agresszivitást meg nem tudom értelmezni, nem tudom, hogy idős néniket fenyegetsz-e vagy csak simán dilis vagy és indulatkezelési problémáid vannak. De még a "sima fehér embert" is messzire elkerülik ha így viselkedik.

2022. jan. 4. 12:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Te nem egy agresszív roma vagy, hanem egy provokáló magyar. :D Ha valóban agresszív lennél, akkor amellé nem társulna ilyen intelligencia, amivel most itt írsz.
2022. jan. 4. 14:31
 20/21 anonim ***** válasza:

"De mégis úgy érzem, hogy ki vagyok közösítve, mert cigány vagyok.

Komolyan nem szeretném ha félnének tőlem. Nem gondolom, hogy így ez normális.

Szóval a kérdésem: eljöhet még az az idő, amikor cigányként normális életem lehet?"

Nálunk dolgozik több roma is,az egyikük férfi,tetovált,mondjuk az igaz,hogy nincs is agresszív nézése.Nem nézi ki őket senki,legalábbis nem tudok róla.De nincs is probléma a viselkedésükkel.

Neked azért nehezebb,mert bizonyos okok miatt az agresszív viselkedés valószínűleg már beléd ivódott a hosszú évek során.Agresszív nézésű,viselkedésű embertől alapban tartanak a legtöbben,ha fehér,akkor is.Plusz gondolj bele, még nyilvánosan árnyékboxolsz is.Én is boxolok,és szoktam itthon gyakorolni,de nem nyilvánosan.Nem is vagyok kis darab,fölöslegesen nem akarok senkiben félelmet kelteni.

Engem régebben rabolt már ki roma,vert is meg.Ezek ellenére tisztelem a normálisakat,mint pl.a munkatársaimat.

Szóval ha betartasz néhány dolgot,akkor könnyebben be fogsz tudni illeszkedni.Ha hiteles vagy,azt fogják rajtad érezni az emberek.

2022. jan. 5. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!