Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez normális? Halucinácio?...

Ez normális? Halucinácio? Esetleg karma/babona?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki engem utánzot,(barátnőm volt) ezert mert utanzot meg szakítottam vele a kapcsolatot, szep lany volt, de az ő szépségére sose tudtam volna féltékeny lenni, eltelt 1 év, most meg olyan szinten feltekeny vagyok rá, hogy még "máricsujnál" és "nihánnál" is szebnek láttom, pedig náluk nem lehet szebb, tényleg, csak őt látom szépnek, eskuszom az en fejembe most hirtelen o a legszebb lany a világon, (lány vagyok, es meg mielott valaki azt mondaná, nem! Nem vagyok lezbi) most ez miért van? Vagy csak halucinálok?
2021. dec. 26. 00:34
 1/3 A kérdező kommentje:
Az osszes ismerősöm/Rokonom szerint csúnya a lany,annyira nem szép szerintük,(Senki nem tudja h "irigy" vagyok, erre a lányra)
2021. dec. 26. 00:35
 2/3 anonim ***** válasza:
36%
Jó okádék a hejjesírasod kisanyyam
2021. dec. 26. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Mindenkinek más a szép. Eltelt egy év és változott az izlésed. Most neked ő tetszik és kész. Normális igen.
2022. jan. 24. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!