Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez az LMBTQ életérzés csak a...

Ez az LMBTQ életérzés csak a nagyon fiatalok körében divat?

Figyelt kérdés
Az átlagéletkor ránézésre kb. 18 év lehet egy prideon, középkorúakat sem sokat látni, kifejezetten időseket pedig szinte nem is. A hazai pride vezetője is egy hunosznéves csúnya lány. Azt a meleget, aki már öneállátó, felelősségtudatos, van feladata az életben, nem érdekli már ez a vonaglás-vonulgatás?

2021. dec. 28. 19:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt kifejtenéd bővebben is, hogy miért gondolod azt agymosásnak meg rossznak, hogy végre van egy olyan generáció, amelyik nem esik egymás torkának, ha valami nem úgy van, ahogy ő azt a kis világában elképzelte?

2021. dec. 29. 01:45
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

Azt, hogy én mit hiszek normálisnak meg mit nem arról itt szó sem volt én arról beszéltem, hogy az egész lmbtq mozgalom mögött egy gépezet áll, aminek célja főként (de nem csak) a fiatalok befolyásolása.

Aki azt írta, hogy nem esnek végre egymásnak azon köszönöm nagyon jót nevettem dehogynem esnek egymásnak és mindenkinek aki nem akarja felcímkézni magát akár a szüleiknek is vagy más akár meleg embereknek, akik nem az ő nótájukat fújják.

Arra, hogy mi a célja a gépezetnek..nézd végig, hogy melyik országokban a legerősebb illetve kontinensen a propaganda aztán nézd meg a demográfiai adatokat, illetve a születési rátákat hátha összeáll a kép de azt sehol nem fejtik ki pedig ugyanennyire veszélyes, hogy az lmbtq propagandával kéz a kézben jár a vegán, illetve a növényi alapú étrend lobbi ez sem véletlen és szintén kapcsolódik a termékenység kérdéséhez. Milyen érdekes, hogy egyre több az anémiás, endometriózisos, hormonzavaros stb. nő?! Micsoda véletlen?!

2021. dec. 29. 09:45
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

Elfogadom a melegeket, engem nem zavar, nem érdekel mások magánélete.

18/F

2021. dec. 29. 09:48
 14/20 anonim ***** válasza:
3%
Majd a MiniszterelnökÚr visszaállítja a rendet. nem kell aztán festett körmű fiúkat mutogatni a tvben, Bájalexxal az élen.
2021. dec. 29. 10:22
 15/20 anonim ***** válasza:
40%

11

"Azt kifejtenéd bővebben is, hogy miért gondolod azt agymosásnak meg rossznak, hogy végre van egy olyan generáció, amelyik nem esik egymás torkának, ha valami nem úgy van, ahogy ő azt a kis világában elképzelte?"

Az a baj, hogy ez nem igaz. Ha én pl. azt mondom, hogy aki férfiként (akinek fütyije van az márpedig férfi) nőnek képzeli magát, az mentális beteg, egyből nekem esnek a "toleránsok". Pedig semmi rosszat nem írtam. Rossz vagyok, ha egy down-kórosra azt írom, hogy beteg? Nem csak egy tényt állapítok meg. Ettől még nem lesz kevesebb sem a down-kóros, sem a transz, vagy bárhogy is hívjátok mostanság.

2021. dec. 29. 15:03
 16/20 anonim ***** válasza:

#12 Köszönöm a válaszod.

Végül is szerinted mi a végső céljuk ezekkel a dolgokkal?

Sajnos nem tudom ki találni,bármennyire is egyszerűnek hiszed,én nem jövök rá de te látod és valószínűleg tudod is ennek az okát ezért is kérdezlek téged. 🙂

2021. dec. 29. 17:45
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
Homoszexuálisként mondom, hogy messze nem igaz, hogy 18 éves a Pride átlagéletkora. Ezt még úgy is kimerem jelenteni, hogy magam az I. (1993-as) és a II. (1997-es) Budapest Pride-n voltam kint. Én személy szerint több olyan 30-as és 40-es fiatalt (közöttük több olyat, aki csak támogató) ismerek, akik rendszeres résztvevők. A probléma az, hogy a média rászáll erre a korosztályra, így félrevezetőek a felvételek.
2021. dec. 29. 18:49
 18/20 anonim ***** válasza:
53%

Csak annyit mondok, hogy magam 71 éves vagyok. A Pride alapkövetelésével teljes mértékben egyetértek, viszont azzal, ami ott manapság folyik, azzal már egyáltalán nem.

Azért túlzás, hogy irtottak bennünket, melegeket. Bár tény, hogy sokkal nehezebben vállalhattuk fel magunkat a '60-as és '70-es években, mint napjainkban.

2021. dec. 29. 18:52
 19/20 anonim ***** válasza:

pontosítanom kell. A '97-es tervben volt, de az akkori párom (akivel több mint 10 éve voltam együtt) akkoriban hunyt el, így elmaradt az ottani megjelenésem. Azóta pedig nem is akartam kimenni rá.

2022. jan. 1. 19:49
 20/20 A kérdező kommentje:
kit érdekel
2022. jan. 2. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!