Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudhatom, hogy való-e...

Honnan tudhatom, hogy való-e nekem a tetoválás, vagy egyáltalán illik-e hozzám? Elég buta kérdés tudom, de az életérzés az meg van, kérdezték is hogy miért nincs.

Figyelt kérdés

Aki rám néz, vagy ismer engem, az tudja hogy a hip-hop/rap világában élek, és elég sok időt fordítok a Chicagoi bandákra, rapperekre, de az Olaszok is megérdemlik a figyelmet úgy gondolom, jó zenéik vannak.

Azért nincs tetoválásom mert nem tartozok semmilyen bandához, és nem voltam börtönben, ami miatt úgy gondolom meg kéne mutatni mások felé hogy ki vagyok valójában.

Tetszenek a feketék tetkói füsttel körülvett idézet vagy az utca ami az övék. Mégsem gondolom úgy hogy nekem is kellene tetoválás, történtek rossz dolgok a családban, de azok másoknál is előfordulnak.

2021. jún. 10. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék tetkót és jól is állna nekem, de nem tudom mi az ami hozzám illene és szeretném, hogy ott legyen örökre. Mindenkinek való a tetoválás, csak a saját személyéhez kell, hogy jól mutasson. Rengeteget kell rajta gondolkodni, hogy mit szeretnél. Állj a tükör elé és képzeld az a kitalált ötleteidet és látni fogod jól áll e vagy sem.
2021. jún. 10. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
? Tetkoja bárkinek lehet, mi ez a börtönös hulyeseg? Nekem 5 db van, kb 14 eves koromban talaltam ki oket, es majdnem 19 evesen csinaltattam meg. Szeretnek meg tobbet, de most nincs ötletem. Az ötlet random fog jonni valami kep/élmény/emlék stb hatására, felesleges eroltetni. Ha kitalaltal valamit, akkor azt erlelgesd amig szeretnéd, aludj rá, aztan varrasd fel. Ez nem ilyen “vajon illik-e hozzam?” tema.
2021. jún. 10. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenkinek jól áll a tetkó csak meg kell találni azokat a dolgokat amik úgy gondolod,hogy ez te vagy ilyen a személyiséged

Nekem 13 tetkom van,de mint apró és kicsi

A csuklómon van egy tulipán "karkötő"

Alkaromon egy lótusz

A felkaromon egy félhold alakú levendula kolibrivel

A jobb karomon egy Harry Potter aranycikesz, ez volt az első mozis filmem amire anya elvitt azóta hp-rajongo vagyok,és úgy éreztem 20 év után,hogy igen ennek itt kell lennie.

Jobn karomon még dalszövegek,album címek,mert 10 éves korom óta hallgatom Selena Gomezt,a mai napig figyelem a munkásságát és pl a Rare szót magamra varrtam

A bokámon van egy westie,corgi, francia bulldog

A vádlimon egy gonden retriever

Imádom a kutyákat, velük nőttem fel,el se tudnám magamat képzelni kutyák nélkül

Vannak páran akik lökött kutyás csajszinak tartanak,mert elég sok kutyás holmit gyűjtők

Táska, kitűző,maszk, tetkó...

Szóval ez vagyok én aki imádja a kutyákat, hp-rajongo már 20 éve és imádom a popcornt,a moziban 2 nagy csomagot szoktam venni, szóval tervbe van még egy olyan tetkó is ami egy popcorn zacskó ami felvan borulva és ömlik ki belőle a popcorn

2021. jún. 11. 04:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Juj, ennél cringebb tetkókat.. :D
2021. jún. 11. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Mégis honnan szedted ezt a baromságot, hogy csak rossz előéletűeknek van tetkója? :D

Rengeteg embernek van, nem csak azoknak akikkel rossz dolgok történtek stb. Vannak aranyos minták, vagy pl. ismerek olyat aki a gyermekeinek a születési dátumát varratta magára, nem kell feltétlenül a rosszra gondolni. És tetkók közül is van rengeteg, ne azt képzeld el, hogy mindenkinek félelmetes/vad/kitudja milyen mintákkal végig van varrva keze-lába, van aki csak egy hullámot tetováltat a bokájára pl.

2021. júl. 3. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!