Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz hogy 17 évesen is anyám telefonál utánnam (időpontért) orvosnál fodrásznál stb?2021. dec. 28. 15:18
11/18 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én 20 vagyok, és multkor anyum telefonált. Sokkal komolyabb dolgokat megcsinálok egyedul, egyszeruen a telefonálást utalom, senkivel sem szoktam, kb a rosszullét kerülget tole. Szerintem ez nem tartozik senkire, csak rad meg anyukadra, kit erdekel hogy a gyakori népe mit okoskodik.
12/18 anonim válasza:
11: kiírta a kérdést, a válaszok NEM okoskodások...
13/18 anonim válasza:
Azert mondom, nem kell kiírni a kérdést, ne adjon mas véleményére.
14/18 A kérdező kommentje:
Igazatok van! De gyerekek... áááhh ennyi válasz kb 2 óra alatt, ennyi válasz lenne a többi topikban...
2021. dec. 28. 16:59
15/18 anonim válasza:
Melyik kategóriából hiányolsz válaszokat? :D Unatkozok 2 napja és ezt a kategóriát túrom, mintha muszáj lenne...
16/18 anonim válasza:
Én jóval idősebb vagyok, de a fodrászt még mindig anyám intézi :D
Akkor megyek, ha hazamegyek szüleimhez, ők jóban vannak és ő szokta felhívni, akár már előtte, hogy dolgozik-e.
Mást magamnak intézek, anyám nem is feltétlenül tud ezekről a dolgaimról, de amíg nyugdíjba nem megy a fodrász, ez szerintem így marad.
17/18 anonim válasza:
Nem gáz, ha nekem sincs időm a munkám miatt a telefon mellett gubbasztani, bizony, én is anyámat kérem meg, elé téve egy tervezetet, hogy mikor vagyok szabad, azaz mely napokra jó az időpont.
És én bőven elmúltam 40. És van rendes családom, de "ide" vagyok bejelentve, nem "oda", ahol amúgy lakom.
18/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz! És mindenkinek a saját dolga. Meghát kiskorú is vagy... Csak azért 30 évesen inkább ne ő telefonálgasson neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!