Morogtok szintén magatokban amikor marketplacen nem képes az eladó elrakni 1-2 nap erejéig a terméket amit tuti elad?
Tehát olyan jó terméke van amit 100% hogy vagy 10en írnak rá, és nem képes 1-2 napig elrakni az első jelentkezőnek.
Ez olyan gciség....
9. Ha kiírod, hogy foglalt, nekem nem szoktak írni.
10. Hogy beszélsz? Jelentve.
Nem, mert tudom, hogy hogy működnek a dolgok. A jó cuccokra mindig iszonyat túljelentkezés van, és aki elad valamit az szabadulna tőle így az kapja meg aki a legelső és leggyorsabb.
Ha te vagy a legelső, de a feltételeid nem a legjobbak akkor így jársz.
Akkor morgok mikor látok egy jó cuccot elég hamar, de már kétezren oda irtak, hogy kell. Képtelenség felvenni a versenyt, ehhez mp enként 20 szor kéne csekkolnod mit raknak fel kb...
Nem, teli van a világ ígérgető senkiháziakkal, aki jön, fizet, azé a cucc.
Most is van olyan termékem, amit lassan 3 hónapja még le is foglalózott az illető, azóta se kép se hang. Nem akarja elvinni. Lassan hirdethetem meg újra, akármekkora g/ciség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!