Mihez kezdenél, ha szuper képességre tehetnél szert a listámból, és melyiket választanád közülük ?
1. Szupererő, 5x erősebb csontozat, inszalagok, izomzat max teherbírás 2 tonna. Viszont hamar elfáradsz
2. Szupergyorsaság. Max sebesség 200km/h, hamar letudod lassítani ezt a sebességet, hogy biztonságosan megtudj állni bárhol. Az állóképesség moderált
3. Az idő ideiglenes megállítása 1 percre ( napi maximum 5 használat)
4. Repülés. Közben nem látnak, és maximum egy olimpiai sprinter sebességével tudsz repülni. Nem faradsz el benne
5. Gyors regenerálódás, immunis vagy minden betegségre, bármi halálos sebet ejtenek rajtad, nem halsz bele, fizikai erőd egy harcra edzett férfiéval vetekszik
Egyik képesség sem ment fel a természetes halál elkerülése alól.
Először arra gondoltam hogy az ötös, mert ki szeret szenvedni? Senki nem szereri ha bármilyen fájdalma van. A múltkor elestem és kificamodott a bokám, hetekig szenvedtem vele, tök jó lett volna ha egy perc alatt helyrejön.
Aztán belegondoltam a hármasba. Először azért nem volt számomra vonzó opció mert arra gondoltam hogy ha annyira jó dolog történik velem hogy meg akarom állítani a pillanatot, akkor nem lenne elég egy perc. Az semmi.
Aztán eszembe jutott hogy akármennyi pénzt szerezhetnék, csak gyorsnak kéne lennem. Pl ha kinyílik egy pénztárgép vagy ilyesmi, egy percem lenne kipakolni és kifutni a boltból mielőtt megy tovább minden. Nem minden a pénz, de ha az embernek sok van, akkor bármit megtehet, bárhová elmehet, bármilyen vágyát teljesítheti magának is és a szeretteinek is. Klassz lenne úgy élni hogy nem kell dolgozni és nem kell a jövő miatt aggódni, tervezgetni, előre gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!