Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudom mik a jó...

Miért nem tudom mik a jó tulajdonságim?

Figyelt kérdés

Pár hete gondolkodom hogy mik is a jó tulajdonságaim de nem tudtam elmondani eddig egyet sem.(belső tulajdonságok nem külső)

Mi lehet a gond?

2021. dec. 26. 01:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy szorongasz vagy depressziós vagy és emiatt nem megy?

Én bejelentkeztem állami pszichiáterhez mert már egyáltalán nem látok napos oldalt, és úgy érzem a negatív tulajdonságaim miatt a jó tulajdonságaimnak nincs értéke.

2021. dec. 26. 01:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Mármint ez alatt azt értem, hogy ha elkezdek beszélni egy vadidegennel, és kicsit jobban megismerjük egymást, akkor biztosan jobban zavarják majd a rossz dolgaim, minthogy értékelje a jót, mert általában az egész életemben ez volt és már nem tudom mit is kéne gondolnom.
2021. dec. 26. 01:38
 3/9 anonim válasza:

Habár nem tudok sajnos segíteni, elmondhatom hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával. Én is ha kell mondanom magamról egy pozitív tulajdonságot, inkább próbálok témát váltani, bár őszintén rossz tulajdonságokat rengeteget fel tudnék sorolni magamról. Most is emiatt nem tudok aludni, miközben hajnal 2 lesz mindjárt. Őrlöm magamban hogy mennyire szerencsétlen vagyok.

De másik éjszakákon meg csak benyomok egy chilles zenét, vagy ilyesmit és egy gondom nincsen.

Visszatérve a kérdésre ez véleményem szerint lehet zavarból is, vagy egészséges vagy kicsit durvább önkritikából is kialakulhat.

2021. dec. 26. 01:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Szoktad figyelni magadat cselekvés közben? Figyeld, és rájössz: hogyan bánsz az emberekkel, hogyan állsz hozzá a feladatokhoz, van-e belső motivációd, indíttatásod?
2021. dec. 26. 06:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Talán mert nincsenek?

Viccet félretéve xd Én is éreztem már így..

Mindenkinek vannak jó tulajdonságai, a legnagyobb bűnözőknek is, márpedig gondolom te nem ez a kategória vagy..:)

Az önbizalmadat próbáld növelni, és jobban megismerni saját magad, kérdezd meg a barátaidat, szüleidet, tesóidat, hogy hogy látnak téged, nagyon sokat tudsz belőle tanulni.

2021. dec. 26. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Szerény vagy, találtunk is már.:D
2021. dec. 28. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Pedig tele vagy jó tulajdonságokkal. Pl. igényes vagy önmagadra és a környezetedre. Ápolt vagy. Művelődsz. Szereted a szépet. Odafigyelsz másokra. Törődsz a szeretteiddel. Türelmes vagy mások iránt. Szeretsz másoknak örömet szerezni. Szereted a természetet. Jóindulatú vagy. Nem vagy irigy, örülsz mások örömének. Számíthatnak rád a barátaid.

Szeretsz dolgozni. Céljaid vannak és azokért képes vagy tanulni, tenni, küzdeni.

Nos?🙂

2021. dec. 29. 07:26
 8/9 A kérdező kommentje:

7

Az az érdekes hogy megkérdeztem másokat hogy ők hogy látnak engem és egyáltalán nem ezeket mondták el rólam🙂

Egyedül az igaz rám ezek szerint hogy igényes vagyok önmagamra meg az ápoltság.

2022. jan. 1. 03:08
 9/9 A kérdező kommentje:
De ez inkább külsőség
2022. jan. 1. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!