Miért nem tudom mik a jó tulajdonságim?
Pár hete gondolkodom hogy mik is a jó tulajdonságaim de nem tudtam elmondani eddig egyet sem.(belső tulajdonságok nem külső)
Mi lehet a gond?
Nem lehet, hogy szorongasz vagy depressziós vagy és emiatt nem megy?
Én bejelentkeztem állami pszichiáterhez mert már egyáltalán nem látok napos oldalt, és úgy érzem a negatív tulajdonságaim miatt a jó tulajdonságaimnak nincs értéke.
Habár nem tudok sajnos segíteni, elmondhatom hogy nem vagy egyedül ezzel a problémával. Én is ha kell mondanom magamról egy pozitív tulajdonságot, inkább próbálok témát váltani, bár őszintén rossz tulajdonságokat rengeteget fel tudnék sorolni magamról. Most is emiatt nem tudok aludni, miközben hajnal 2 lesz mindjárt. Őrlöm magamban hogy mennyire szerencsétlen vagyok.
De másik éjszakákon meg csak benyomok egy chilles zenét, vagy ilyesmit és egy gondom nincsen.
Visszatérve a kérdésre ez véleményem szerint lehet zavarból is, vagy egészséges vagy kicsit durvább önkritikából is kialakulhat.
Talán mert nincsenek?
Viccet félretéve xd Én is éreztem már így..
Mindenkinek vannak jó tulajdonságai, a legnagyobb bűnözőknek is, márpedig gondolom te nem ez a kategória vagy..:)
Az önbizalmadat próbáld növelni, és jobban megismerni saját magad, kérdezd meg a barátaidat, szüleidet, tesóidat, hogy hogy látnak téged, nagyon sokat tudsz belőle tanulni.
Pedig tele vagy jó tulajdonságokkal. Pl. igényes vagy önmagadra és a környezetedre. Ápolt vagy. Művelődsz. Szereted a szépet. Odafigyelsz másokra. Törődsz a szeretteiddel. Türelmes vagy mások iránt. Szeretsz másoknak örömet szerezni. Szereted a természetet. Jóindulatú vagy. Nem vagy irigy, örülsz mások örömének. Számíthatnak rád a barátaid.
Szeretsz dolgozni. Céljaid vannak és azokért képes vagy tanulni, tenni, küzdeni.
Nos?🙂
7
Az az érdekes hogy megkérdeztem másokat hogy ők hogy látnak engem és egyáltalán nem ezeket mondták el rólam🙂
Egyedül az igaz rám ezek szerint hogy igényes vagyok önmagamra meg az ápoltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!