Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy ha valamit...

Miért van az hogy ha valamit nagyon szeretnék és sokáig nem kapom meg, aztán már nem is kell?

Figyelt kérdés
Megtetszett egy nagyon szép ruha és nagy álmom, de sajnos nem bírom megvenni. Most apum mondta hogy megveszi nekem, én meg mondtam hogy nem kell. De tényleg úgy gondolom hogy nem kell, pedig nagyon szeretném.

2021. dec. 23. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
74%

A könnyen jött dolgokat nem szokták értékelni. Valószínűleg ilyenkor elveszted a motivációd, a kedved, onnantól már nem tűnik elérhetetlennek vagy izgalmas, küzdeni való célnak, mert tudod hogy apádtól bármikor megkapnád.

Jobb lenne a szüleidtől anyagi tekintetben távolodni és magad gyűjteni rá. Ebbe az is beletartozik, hogy nem mondod el nekik mire vágysz, miért küzdesz, hanem te teszel érte.

2021. dec. 23. 21:35
 2/4 anonim válasza:
57%
Van egy olyan szabályom ami úgy szól hogyha valami megtetszik akkor várok 1 hetet és ha utána is szeretném csak akkor veszem meg. Ahogyan 1-es is írta könnyen jött dolog könnyen megy
2021. dec. 23. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
A vágyakozás valamire, az az ízgatóbb.
2021. dec. 24. 05:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ember egy idő után ráun, ha feleslegesen vágyakozik valamire. Az is lehet, hogy csak nem szeretnéd, ha apád sokat költene ilyesmire.
2021. dec. 24. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!