Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mindenhol ugyanolyanok az...

Mindenhol ugyanolyanok az emberek vagy ez magyar sajátosság?

Figyelt kérdés

Annyi gőgös, egoista emberrel én még sehol nem találkoztam mint nálunk...

Mi ennek a gyökere hogy a magyarok ilyenek?

2021. dec. 25. 10:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
bármibe beleviheted. úgy, ahogy Hitler, vagy Sztálin, vagy akár Ruandában. de minden korban találsz ilyet. még csak nem is kell hozzá nagyon rossz embernek lenni.
2021. dec. 25. 13:01
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
amilyen értékrendet képvisel a politika, olyan értékrendet vesz fel a nép is...
2021. dec. 25. 13:38
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"amilyen értékrendet képvisel a politika, olyan értékrendet vesz fel a nép is..."

Ez inkább fordítva van, tekintve hogy a nép választja az aktuális politikai elitet.

2021. dec. 25. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
ugyanaz a nép négy év múlva le is válthatja(bár mostanában nem volt így), szóval ez nem teljesen így működik
2021. dec. 25. 16:15
 15/16 anonim válasza:
hidd el, ha máshol élnél, akkor is ezt mondanád..
2022. jan. 14. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

alapvetően igen, a magyarok többsége egy nagyra nőtt frusztrált kisgyerek.

nagyképűsködés, kifogáskeresés az nagyon megy,a gyakorlatban a többségesemmire nem képes, még ahhoz is buta, hogy lefogyjon, vagy felfogja, hogy 12 éve egy diktátor irányítja az országot (és még most gyurcsányoznak libsiznek sokan).

a magyar Európa egyik legbutább népe.

Minek köszönhető? talán a genetika is közrejátszik, a megbukott magyar oktatási rendszer és a történelmi előzmények biztos nem segítettek.

"Annyi gőgös, egoista emberrel én még sehol nem találkoztam mint nálunk.."

egyetértek. viszont gyanítom, h ez egyszerűen az önbizalomhiányukat kompenzálják nagyképűsködéssel.

de am tényleg marha vicces (inkább elkeserítő), hogy mennyire buta emberek nagyképűek ebben az országban.

2022. febr. 25. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!