Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha a gyereked...

Mit tennél ha a gyereked bemutatná a barátnőjét és kiderülne hogy cigány?

Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 11:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Attól is függ amúgy hogy milyen cigány

Pl egy ócska oláh cigányt nem engednék be a birtokomra

2021. dec. 23. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Amikor elkezdene csajozni,megtanitanam,h fontos az azonos kulturalis es csaladi hatter. Es hogy mi nem vagyunk ciganyok.

A cigany csalad felesegul veteti a lanyt es fizettet erte egy vagyont.

Kosz nem.

2021. dec. 23. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nos...Saját példám,mikor még fiatalabb voltam,volt egy szép arcú,tiszta,becsületes roma barátnőm.És még ha nehezen is hihető,tényleg nem volt vele semmi baj,nem csak megjátszotta magát.Viszont,amit elsőre elbagatellizáltam(ugye hát nagy volt a tűz)az a családja többi tagja,ott volt kemény maffiózó is,sajnos összetűzésbe is kerültem velük.Idősebb fejjel belegondoltam,hogy mit okoztam szegény szüleimnek,akik nálam is jobban aggódtak,hogy ne legyen tőlem gyereke a lánynak,stb...

Szerencsére vége lett az egésznek időben.Volt amúgy másik roma barátnőm is,hozzájuk rendszeresen feljártam,nagyszüleivel élt,ők valóban "a kisebbség" voltak,akik igyekeztek beilleszkedni,soha nem bántottak szóban sem,éreztem rajtuk,hogy nem rossz emberek,csak hát nehéz nekik a származásuk miatt.Ok,volt egy testvére,aki elmondásuk szerint eléggé idegbeteg volt,mondjuk keveset találkoztam vele,lehet,hogy ezért is nem láttam rajta.De ez meg olyan dolog,hogy minden családban lehetnek nehezebb természetű emberek.

Összességében mondanám neked,hogy nincs ezzel baj,mert erre is van példa,de jobb ha résen vagy.Beszélj a fiaddal,tapintatosan kérdezz a lányról,és a családjáról,mondd el neki,hogy ennek lehetnek hátulütői is.Ha olyan a helyzet,akkor még mindig mondhatod neki,hogy stop,nem mehet fel a lány többet.

2021. dec. 23. 16:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Megijednék. Ahogy a 13-as írta, a családdal, rokonsággal lehetnek problémák.
2021. dec. 24. 00:08
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Attól függ, hogy csak a kinézetéből, vagy a viselkedéséből is kiderül-e.
2022. jan. 3. 00:37
 16/18 anonim ***** válasza:
43%
Kitagdnám
2022. febr. 13. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
Kitagadnám
2022. febr. 13. 13:10
 18/18 anonim ***** válasza:
elvinném hazugságvizsgálóra és kikérdezném a múltjáról a kiscsajt/kiscsávót
2022. febr. 28. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!