Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan lányok akik nagy túlsúll...

Olyan lányok akik nagy túlsúllyal is boldogok tudnak lenni, hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés

Tehát ilyen 180-200 kilósan.

Hogyan fogadtátok el?

Nekem sehogy se sikerül.

2021. dec. 22. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Mert itt már rég nem arról van szól, hogy valaki az egészségéért fogyjon le. Addig, amíg komolyabb baj nem történik úgyis lusták maradnak az ilyen emberek és mindenre csak a kifogást fognak találni. Nem biztos, hogy a kérdező szavazott le minket, lehet, hogy a hozzá hasonló egyik túlsúlyos válaszolónak nem tetszett ez, vagy éppen a fétises 6-osnak.

Én erre szoktam mondani, hogy mindenki úgy él, ahogy akar, a következményekért úgyis ő vállalja a felelősséget. Nem kötelező sokáig élni. Így is túlnépesedés van. Ha valaki nem akar egészségesen hosszú életet élni, őt tárt karokkal fogadja a temető.

2021. dec. 22. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
#11, igen én is hasonlóan gondolom....
2021. dec. 22. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

Én egyetértek azzal, aki azt javasolta hogy keress olyan pasit, akinek ez tetszik. Nem csak egyféle szépség létezik. ;) Nekem általánosságban nincs túl kövér nő. Egyébként fiatalabb, sportos férfi vagyok.

Ha gondolod, írj privit, szívesen beszélgetnék veled.

2021. dec. 23. 11:58
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
Jó, alapvetően én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kötelező mindenkinek nádszálnak lennie, de a 180-200 kiló már az a szint, hogy magamat érezném kártékonynak, ha nem azt mondanám, hogy sürgősen változtasson a kérdező (nem azért, mert a beauty standard megköveteli, hanem azért, mert jelenleg garantált, hogy idő előtt fog meghalni), hanem azt, hogy nyugodtan fogadja csak el magát és keressen egy feedert/olyan pasit, akinek bejönnek a kórosan elhízott nők. Nem a rosszindulat beszél belőlem, éppen ellenkezőleg. A kérdésre az észszerű válasz az, hogy nagyon helyesen teszi, ha nem fogadja el a jelenlegi helyzetet.
2021. dec. 23. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!