Mi a véleményetek egy olyan anyukáról, aki a 2. emeleten lakik, de még a 4. emeleten is lehet hallani, ahogy a gyerekei vasárnap este háromnegyed tizenegykor trappolva rohangálnak a lakásban?
Igen, gcivicces amugy, mert vagy 5 kérdést mar kiírtal rola, ahelyett hogy elkoltoznetek. Nem tudom hogy nem lehet észrevenni hogy lenn van egy hentesbolt, meg hogy nem tunik fel h kicsit olcsóbb a lakás mint bárhol máshol, mert ilyen miatt nyilvan olcsóbban adjak mert senkinek sem kell, nem a tulajra kell kenni, lakasvasarlaskor alaposan körbe kell nezni. Amit foztel, azt edd meg.
xd
xdxd
xddddddxddd
xdxd
x
d
Miből költözzek el aranyom? A havi 30 ezer forintból, amit megkeresek? Igen, abból fixen találok albérletet. Más munkát meg nem tudok jelenleg elvállalni egyetem mellett, júniusig kizárt a normális munkavállalás és normális kereset.
Nem vettük észre a boltot, egyszerűen nem láttuk, vagy nem hittünk a teljes abszurditásban. Feltűnt, hogy olcsó a lakás (16 millió egy 56 négyzetméteres lakásra mondjuk annyira nem durván olcsó, főleg nem vidéken a semmi közepén). Hát megettem amit főztem, mert tényleg eladhatatlan, 10 millióért sem akarja senki sem megvenni, ugyanis mindenki egyből visszafordul, mert sajnos mások észreveszik a hentest, nem tudjuk elsumákolni.... öngyilkos gondolatok vannak a fejemben.
ja és xd
xdxd
xdxdxdxddddxd
xdxdxd
d
x
x
d
Neked van gyereked, kerdezo?
Mondjuk szerintem nincs, mert akinek van abban fel nem merul ilyen.
Majd ha lesz, rajossz..
'Ne hallucinálj és ne láss bele olyat a dolgokba, amik soha nem voltak ott.' ;)
Nevetseges vagy amugy, mondhatsz akarmit, akkor is nekem lesz igazam😘
Probald meg elmagyarázni a 1,5-2 eves gyereknek hogy masok is vannak a lakasban. Kivancsi vagyok, mennyire fogja erdekelni.
Az ilyen emberek altalaban azok tipikusan, akik a kozlekedesi jarmuveken is panaszkodnak hogy jaj mar megint bombol a gyerek.. uristen milyen anyja van neki.. mert belehalnak hogy x percet azt kell hallgatniuk hogy sir egy kisbaba. Nem szeretnek altalanositani, de olvastam mar egy-ket dolgot kozossegi oldalakon mint peldaul hogy az egyik ember olyat irt, hogy a gyerek torkan lenyomna a cumit, csak maradjon csendben..
Tipikus..
Az anyukanak is van eppen eleg baja. Akit ennyire zavar, koltozzon el. Vagy menjen at, es mondja el az anyukanak. Ilyen egyszerru. Valoszuleg ot is ugyanugy zavarja, de mit csinaljon? Kosse ki a gyereket?
De akkor fordított esetben meg, ha masok uvoltetik a zenet, mert nagyon megy a bulika, az teljesen normalis ugyebaar, azert ne szoljunk, de mert egy kisgyerek nem szeretne aludni, akinek lenyegeben meg fogalma nincs arrol hogy miert is fontos ez, oriasi bunt kovet el, mert nem tud csendben maradni.. 🙊
Itt egyedül te vagy nevetséges, aki láthatóan valamiért annyira nagyon frusztrált, hogy vadidegenekbe kell belekössön, csak mert annak más a véleménye. Ez téged minősít. Meg az ovis szint is, hogy "bibiibibibi úgyis nekem van igazam". :D Nem, nincs és nem is lesz igazad, ezzel a dacos, kisgyerekes stílussal meg végképp nem, de felőlem aztán azt hiszel, amit akarsz. :)
Sehol nem volt írva, hogy hány éves gyerekekről van szó, de este 11-kor egy 1,5-2 éves gyereknek (meg szvsz nagyobbnak is, hisz másnap ovi/iskola) ágyban lenne a helye és aludnia kéne vagy legalább próbálnia, nem pedig a lakásban rohangálni. Anyuka/apuka meg azért van ott, hogy be is tegye a gyereket az ágyába és altassa el, ahelyett hogy hagyja rohangálni.
Amúgy már megint olyan témát keversz ide, amiről senki nem beszélt. Tehát aki a saját otthonában este 11 órakor aludni szeretne, nem azt hallgatni hogy rászakad a plafon, azt biztos instant zavarja az is, ha a buszon vagy máshol bőg egy gyerek. Hol az összefüggés? Ennyire ne vedd már a lelkedre, hogy nem esik mindenki hasra egy gyerektől és igen is mer szólni, hogy zavarja pl a késő esti trappolás. Jelzem ez a fajta viselkedés lazán zavarja a szintén gyerekes szülőket is ám, ez baromira nem függ ez össze azzal, hogy kinek van és kinek nincs gyereke. Vagy azt hiszed, akinek gyereke van azt nem zavarhatja, ha pl a boltban visít egy gyerek vagy épp a buszon? Itt is millióan írják le, hogy a saját gyerekük ugyan nem, de a többi ugyanúgy zavarja és idegesíti őket. Akkor?
Sima emberi reakció, hogy szeretnél nyugton utazni/vásárolni, nem pedig sírást vagy épp részeg csövit vagy ordibáló taplót hallgatni. Nem a gyerekre van ám csak és kizárólag kihegyezve a dolog, de látszik, hogy téged nagyon mélyen érint valamiért a téma.
Azzal meg felesleges dobálózni, hogy szegény anyukának is van elég baja., mintha az mentség lenne bármire is. Ő vállalta önként a gyereket, miért kéne mást meghasson, hogy neki mennyi baja van? Mindenkinek van baja, gyerektől független, az sem hatja meg az emberek többségét, de ez még nem hatalmazza fel őt arra, hogy telibe tojja a többi ott lakót és zavarja a nyugalmukat késő este. Ilyen alapon költözzön el ő, hisz ő nem képes alkalmazkodni a lakóközösségbe és ő az, aki zavarja a többieket.
És meglepő módon a végére ismét olyan dolgokat jelentesz ki, amiről senki egy árva szóval nem írt. Tényleg erősen hallucinálsz vagy csak a sértettséged nem enged tiszta fejjel és higgadtan gondolkodni. Engem speciel ugyanúgy idegesít, ha valamelyik paraszt este bömbölteti a zenét és nem lehet tőle aludni. Nem, nem csak a gyerek/gyerekes szülő, de bizony a gyerektelenek sem tud a tomboló zene mellett aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!