Én még fiatal vagyok (16) és ahhoz képest hogy kamaszodom, borzalmasan utálok a szüleim pénzére támaszkodni, így kb minden nap úgy telik hogy nem költök semmi extrára.
2021. dec. 26. 13:06
22/28 anonim válasza:
Ez becsapos, mert nem koltok akkor, amikor a korabban megvasarolt elelmiszereket eloveszem, plusz kozmetikum, futes esatobbi? Miota van ferjem, szep elhagyatott helyen lakunk, van auto ( elotte budapesti szinglikent le-le szaladtam a boltokba, naponta szatyrot cipeltem), rengeteg nap telik el, mikor interneten sem rendelunk. De a penz koltve van.
2021. dec. 26. 19:30
23/28 anonim válasza:
Igazán 0 forintos nap nincs.
Ha egy nap semmit sem költesz az azt jelenti, hogy előző napokban elköltöttél annyi többletet, hogy ne kelljen költened.
Nem furcsábbnál furcsább, játékba illő taktikákkal kell pénzt spórolni.
2021. dec. 27. 00:42
24/28 anonim válasza:
Hát szerintem is kicsit fura kérdés. Elmegy az ember a boltba, bevásárol több napra, otthagy több ezer forintot, és azokat a megvett dolgokat fogyasztja akkor, mikor "nem költ semmire". Szerintem a nulla forintos nap egy illúzió.
Vagy eleve nem spórol igazán aki ilyen ad hoc dolgokra költ, azok mindig drágábbak, pl. automatás kávé, gyorskaja, vagy én nem is tudom, mire költenek a bolton kívül.
2022. jan. 23. 08:15
25/28 anonim válasza:
Kábé minél ritkábban mész boltba, minél nagyobb málhával cipekedsz, annál több "nulla forintos napod" lesz, kiadásod viszont ugyanannyi. 😃
2022. jan. 23. 08:17
26/28 anonim válasza:
Ritka az olyan nap, hogy sehova nem kell menni, semmit nem kell venni, így meg is becsülöm őket. Mondjuk nulla forintos napként nem szoktam hívni inkább tespedősként.
2022. jan. 23. 21:57
27/28 anonim válasza:
Szoktam de elozo napon 15 ezeré veszek kaját szoval nem sok értelme van
2022. jan. 24. 06:51
28/28 anonim válasza:
Nem sporolni kell hanem tobb penzt keresni
En megveszek mindent magamnak amit akarok
Az a baj hogy a legtobb ember a szegénységre meg a sporolásra van beállitva
Az meg hogy 1000 Ft-onként irkalod excelbe mire koltottel egy jo nagy baromsag
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!