Pénz kidobás ha egy hónapban kiadók kb 1600 Ftot csak azért,hogy minőségben nézzek sorozatot?
Figyelt kérdés
Ki is használom, mikor van szabadidőm. Angolt gyakorlom ezzel. 6-7 fajta sorozatot nézek egyszerre.2021. dec. 12. 19:48
11/11 anonim válasza:
Ha használod, akkor nem. Nekem sokáig volt Netflix előfizetésem, viszont végül lemondtam, mert nagyon változó volt, hogy mikor mennyi időt tudtam rá szánni. Valamikor egyhuzamban végignéztem egy sorozatot, máskor pedig egy percet nem néztem meg semmiből sem. Úgyhogy nekem így annyira nem érte meg, inkább letöltöm amit akarok és akkor azt nézegetem mikor éppen ráérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!