Milyen fajta okostelefonod van, és mennyire vagy megelégetve vele?
Figyelt kérdés
Okost telefon vásárlás előtt állok. Jelenleg egy Samsung Galaxy J6-om van, de szeretnék más típust is kipróbálni.2021. dec. 12. 18:40
11/19 anonim válasza:
Samsung Galaxy A72, meg vagyok elégedve vele, főleg a fényképezőjével és a kijelző minőségével.
12/19 anonim válasza:
S8. 7 eve kapja kemenyen 😀 Nem pusztul el. Lassan enis ujitok, valszeg s20ra
13/19 anonim válasza:
Ugyanilyenem van, már 4 vagy 5 éves. Nem tervezem lecserélni, tökéletesen működik, arra amire használom, teljesen alkalmas.
Strapabíró kis kütyü, nagyon elégedett vagyok vele.
15/19 anonim válasza:
#12 az S8 nem 2017-ben jött ki?
16/19 anonim válasza:
Samsung Galaxy S20+, szeretem, bár a legtöbb funkcióját nem használom ki.
17/19 anonim válasza:
Poco F2 Pro
Maximálisan meg vagyok minden téren.
Ez az első telefonom ami igazán drága (nekem) és mondhatni csúcskategóriás volt vagy olyasmi.
Már nem is tudom mikor vettem kb. 1 éve vagy másfél, még mindig mint kés a vajon, tökéletesen jó képeket csinál stb.
Remélem még legalább 1-2 évig nem lesz baja, addig biztosan mnidenre is tökéletes lesz nekem.
Aztán utána talán megnézem van-e bármi féle újítás.
Egyedül a magasabb hz hiányzik belőle.
19/19 anonim válasza:
iLike X5 Lite Meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!