Milyen fajta okostelefonod van, és mennyire vagy megelégetve vele?
Nem jó kategóriában van a kérdés.
Xiaomi Redmi 8 64 GB, nagyon megvagyok elégedve. Nagyon jó az akksija, alig kell töltenem. A kamera nem vmi csúcs, de azt nem is nagyon használom, szóval nem baj.
Motorola g30, egy hete vettem. Elõtte g6 play-em volt, öt évig hibátlanul mûködött, de sajnos ráejtettem egy súlyzót és összetört a kijelzô, a szervízben meg kiröhögtek, hogy egy ilyen régi telefont már mit akarok javíttatni. Pedig még teljesen jó volt a kijelzôt leszámítva.
Szóval Motorola fan lettem, nagyon strapabíró, jó telóik vannak szerintem.
Xiaomi Redmi 8, nem vagyok megelégedve vele. Túl agresszív a memóriakezelése, a háttérbe rakott appokat egyből kilövi, ahelyett, hogy mondjuk kilapozná őket. Jó elbaxott egy konstrukció.
Néha nem tudom felvenni a hívást, mert hiába hallom, hogy kicseng, nem jeleníti meg a hívásfogadás gombot. Volt, hogy fel tudtam venni a hívást, de a hívó féllel nem hallottuk egymást. Ezek a problémák újraindítás után megoldódnak.
Az viszont elég gáz, hogy mióta frissítettem MIUI 12-re, a split screen sokkal nehezebb elővarázsolni. Plusz funkciókat azonban nem igen kaptunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!