Miért megbízhatatlan a legtöbb szakember?
A fűtésünkkel valami nem stimmel. Nyár óta próbálunk szakembert találni. Az egyik hetekig hitegetett minket, majd ősszel az egyik este, 7 után beállított, hogy jön megcsinálni. Nekünk akkor nem volt megfelelő sajnos, mivel előtte nem szólt. Ráadásul a kazán is ment. Azóta nem tudjuk elérni telefonon.
A héten az egyik ügyfelünkről kiderült, hogy ezzel foglalkozik másodállásban. Megkérdeztem nem tudná-e megnézni valamikor. Mondta, hogy de. Eljön pénteken. Aztán mégsem volt jó neki a péntek délután, hívjam fel szombat este, hogy ne felejtse el. Tegnap hívtam, mondta ma jön délelőtt és keresni fog. De még sehol semmi. Óriási szél van. Fűteni kéne mert fázunk.
Mikor ablakost kerestünk akkor is ez volt. Festőnél szintén. Egyik se akarta vállalni mert csak 3 szobát akartunk festetni, nem az egész házat. Viszont sose mondták meg így, csak eltűntek.
A munkahelyemen a burkolók azt ígérték szeptemberben, hogy következő hétfőn jönnek oda burkolni. Azóta őket se láttuk.
Miért ilyen a legtöbb szakember? Vagy mi értelme annak, hogy hitegetik az embert?
Szerintem tisztább lenne megmondani, hogy bocs de nekem ez kis munka, nem éri meg, keress mást.
Mi 1 éve várjuk, hogy meglegyen csinálva a kazán, ami működik csak nyomásprobléma van.
2 szer javitgatták, de hiába, az egyik közölte, hogy ez nagyobb probléma lesz lehet, ő ezt nem válalja.
1 éve nem sikerül javítani. 2 különböző ember is megnézegette. Nem elég, hogy vársz vagy fél évet akkor is vagy megscinálja vagy nem.
Jó, hogy albérlet, mert ha saját lenne ki lennék idegileg, hogy így megy a rendszer már mióta...
Nálunk vízszerelővel volt így. 4szer mondta, hogy jön mi mind a 4szer vártuk kp-val. Direkt rohantam haza és vettünk ki pénzt. Mondott egy összeget és mi mondtuk, h oké. Ráadásul ő mondta, h mikor jönne.
Undorító szerintem. Inkább mondja azt, hogy bocs nem fér vele vagy valami.
Főleg, hogy ő mondta az árat meg, h mikor jönne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!