Mi lehet annak az oka hogy sok megbízhatatlan ember van meg sok hazudozó?
Figyelt kérdés
Természetesen sokan nem ilyenek,de sokan meg igen.Én magam is sok ilyen emberrel találkoztam.Az hogy külföldön mi a helyzet ezen a téren azt nem tudom,nem sok külföldit ismerek.De én itt Magyarországon már sok link emberrel találkoztam.De miért lesz valaki link?2020. ápr. 9. 17:16
1/5 anonim válasza:
Sok oka van. Pl.
- születés (hozott anyag: gyenge fából való - az erősnek nem kell hazudoznia),
- neveltetés, család, rossz társadalmi hatások.
2/5 anonim válasza:
Leginkább azért mert Magyarországon úgy van megírva minden jogszabály hogy az egyik mond valamit, a másik annak meg a szöges ellentettjét. Így soha nincs egyértelmű helyzet, és soha semminek nincs következménye, nincs semmi visszatartó erő. Ezt pedig pontosan tudja mindenki, és aki ezzel a helyzettel vissza akar élni, az gond nélkül megteheti. És még ha van is valaki, aki alapjáraton becsületes, az is megváltozik amikor úton útfélen verik át és hazudoznak neki következmény nélkül a kőművestől a Telekomig és közötte mindenki.
3/5 anonim válasza:
Van, aki egy idő után úgy él, hogy érdektelen mindennel, mindenkivel szemben. Vannak, akiknek mentális problémájuk van. Van, akit csak az érdekek hajtja.
4/5 anonim válasza:
Magyarországon legjobb üzlet a szélhámosság. -Nem is viszi semmire, aki nem áll be a szélhámosok sorába...
5/5 anonim válasza:
Csalassal ki lehet kerulni a kemeny munkat, sokszor celra vezetobb, mas kerdes h moralis aldozatokat kell hozni de van akit ez egyaltalan nem zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!