Miért nem érti meg sok ember,hogy egy több ezer-tízezer eurós karóra, többet ér mint egy ugyanolyan értékű autó? Az óra felsőkategóriás,az autó meg max alsó-közép.Nagyobb presztízse van egy karórának+értékállóbb.
16.-ra.
Nem sértésnek szánom!
De ugye neked is van olyan dolog, amit ismersz? ALMA a telefon hátlapján? Háromágú csillag a kocsi elején? Egy ilyen a pasi oldalán: [link]
Mert ez egyszerűen nem igaz.
Az embereknek nem egyformák a preferenciái. Van aki tud értékelni egy órát, van akit nem érdekel.
És egy órát meg egy autót nem lehet összehasonlítani, mert teljesen más kategóriát képviselnek. Pláne így egy az egyben értelmetlen, mivel az autó önmagában egy drágább termék. Ahogy te is írod a luxusórát hasonlítod az alsó-középkategóriás autóhoz.
Én mióta az eszemet tudom imádom az órákat, de 200 000-nél többet akkor sem adnék egy óráért ha úgy lenne pénzem ahogy nincs. Ott már nem a minőséget fizeted meg hanem a rongyrázást - kb. mint 60 000 Ft-os Lacoste pólónál.
Persze, mert te nem fszméregetést akarsz. Ja de.
Csak a te szarságodról gőzük sincs az embereknek, mert annyira haszontalan, szóval még az orruk alá is dörgölöd majd. Egy Merciről legalább mindenki tudja, hogy Merci.
23: te pontosan ezt akarod csinálni az óráddal...
Csak kisebbre hosszabbítod a farkadat.. :-D
Tanukkal tudom bizonyítani, hogy amikor megvettem a használt Mercimet, nem érdekelte az eladót a farkam mérete, csak a kp.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!