Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem érti meg sok ember,h...

Miért nem érti meg sok ember,hogy egy több ezer-tízezer eurós karóra, többet ér mint egy ugyanolyan értékű autó? Az óra felsőkategóriás,az autó meg max alsó-közép.Nagyobb presztízse van egy karórának+értékállóbb.

Figyelt kérdés
2021. dec. 11. 18:40
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
8%

Az óra kifejezőbb, mint a kocsi, ami lehet céges, bérelt, hiteles, használtan vett,...

[link] Farmer + póló, semmi extra. De ott figyel a Submariner! És ebből lehet tudni, hogy ő ott a nagy kan az étteremben, nem a 20 éves, kockás hasú, csóró pincérgyerek.

2021. dec. 11. 19:01
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

12: szerinted egy átlagember ezt egyáltalán meglátja, felfigyel erre???

Nem foglalkoznak más cuccaival...

2021. dec. 11. 19:03
 13/52 anonim ***** válasza:
100%

egyszerű, le lehet pontozni, én kocsit veszek mert az éri meg, azzal lehet menni

órára meg ráverhetem a fa*om

ha üzletelni akarok akkor meg más kérdés, de van olyan autó is aminek megmarad az ára

2021. dec. 11. 19:06
 14/52 anonim ***** válasza:
17%

13.-ra.

Hidd el, sokan! Már a suliban leköpködik a gyereket, akinek nem ALMA telefonja van.

És te is tudod, Nájki cipő, BéjeMV autó, CK gatya, ... a márka miatt veszik.

2021. dec. 11. 19:09
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
12-es,én proli átlagember vagyok és most láttam először még képen is ezt az órát (lövésem sincs róla, mi a drága, mi a menő, mert a hozzám hasonlóak nagy része közelébe sem kerül olyan helyieknek, ahol egyáltalán ilyet viselő ember megfordul). Olyan szinten nem tudja egy nagyon nagy réteg ezeket, hogy az én 2-3000Ft-os órára hitte valamelyik, hogy az valami márka (made in China volt, csak simán jól nézett ki). Ahol tudják ezeket, ott azoknak is van ilyen, akkor meg mi értelme? Ők megismerik erről egymást, az rendben, de nekem akkor sem fogja megérni az óra, amíg félórát várok vonatra mínusz 20-ban (inkább veszek egy kis autót, vagy ha annyi sincs, egy meleg sálat).
2021. dec. 11. 19:10
 16/52 anonim ***** válasza:
73%
Presztízs?! 😂😂😂 20ezer forintért bárhol lehet már tökéletes kamu Rolexet vagy Breitlingot venni. Minden hülyegyerek ilyenben rohangál már.
2021. dec. 11. 19:13
 17/52 anonim ***** válasza:
86%
17: na erről nem is szólva... .😂😂😂
2021. dec. 11. 19:14
 18/52 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem szarja le a gagyi órádat?

Egy 100 ezres félroncs autónak is több haszna van, ha még elindul. A te fszverő hülyeséged meg pont ugyanazt az időt mutatja, mint az ezer Ft-os kínai vagy épp a telefon.

2021. dec. 11. 19:14
 19/52 anonim ***** válasza:
98%
Hát én is tök menőnek érezném magam, ha a tízezer eurós órámon látnám, hogy mennyit késik a vonat, amire azért kéne várnom, mert már nem jutott pénz autóra.
2021. dec. 11. 19:19
 20/52 anonim ***** válasza:
86%
20: :))))
2021. dec. 11. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!