Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyiket választanad biztos...

Nyaszad kérdése:

Melyiket választanad biztos 5000 Ft vagy kétséges 10000 Ft?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 08:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Ilyen helyesírással nem kockáztatnék és az 5 ezret kérném.
2021. dec. 10. 09:11
 12/24 A kérdező kommentje:
7 annyiból más hogy a ötezrest kényelmesen meg lehet keresni még ha van is egy fajta verseny önmagunkkal hogy elérjük azt amiről tudjuk hogy el kell érni. És esetleg már többször elértük de újra el kell érni. 10000 esetében Viszont az utolsó pillanatig hajsza van mert nem tudjuk hogy el értuk e. Vagyis minél többet kell csinálni, egyre csak többet és többet az utolsó pillanatig úgyhogy nem tudjuk elértük e. Csak másnap derül ki. Tippjeink vannak hogy korábban mennyivel nyertek.
2021. dec. 10. 09:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondom azt céloznám meg, az azt jelenti, hogy azt minden gond nélkül megkapom. Ha annyira fogyatékos vagy, hogy értelmezni sem tudod amit neked írnak, mit akarsz másokkal versenyezni? Bár ha még nálad is hülyébekkel kell, akkor sima a tizes is.
2021. dec. 10. 09:16
 14/24 A kérdező kommentje:
És még én nem tudok rendesen fogalmazni. Vegyél elő inkább egy értelmező szótárat
2021. dec. 10. 09:22
 15/24 A kérdező kommentje:
Segítek. A célzás nem találatot jelent.
2021. dec. 10. 09:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem zavar a hajsza, szeretem a kihívást. 🙂 De nem sokan mennének a 10e-ért itt, lenne esélyem 😁 7. voltam
2021. dec. 10. 09:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez egy alkalomra szól, akkor ekkora összegnél a bizonytalan 10ezret választanám. 5 és 10 milliónál már erősen elgondolkodnék, 50-100 milliónál a biztos 50-et választanám.
2021. dec. 10. 10:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Ez úgy működik jelenleg hogy minden héten lehet választani. Pontosabban szavazni s a többség dönt így a mi szavazatunk önállóan nem dönt de beleszól s megesik hogy egy szavaton dől el
2021. dec. 10. 11:10
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom, hogy miket okádtál ide a kommentekbe kérdező, mert a ragozással és a mondatok felépítésével komoly bajok vannak, de:

A biztos 5000 Ft azt jelenti, hogy bármi történik, én megkapom azt az 5000 Ft-ot.

Pl: Összerázó héten volt egy vitaverseny nálunk, amin ha részt vettél, kaptál valami ajándékot. Nem mondták meg, hogy mit (amúgy vagy egérpadot vagy pendriveot), de tudtad, hogy mindenképp kapsz valamit.

A kétséges 10000 Ft meg azt jelenti, hogy vagy megkapom, vagy nem.

Pl: Ha nálunk a vitaversenynél megmondták volna, hogy a győztes csapat kap 2 ajándékot.

Az elsőnél mindenképp megvan az ajándék (vagy a kérdésben levő 5000 Ft), ha részt veszel a tevékenységen.

A másodiknál, bár nagyobb az ajándék (vagy a kérdésben levő 10000 Ft), van még egy másik feltétel is, szóval simán távozhatsz üres kézzel is, hiába vettél rajta részt.

Szóval a kevesebb, de biztosabb mindenképp jobban megéri.

2021. dec. 10. 12:01
 20/24 A kérdező kommentje:
Első esetben is tavozhatok üres kézzel ha pl. Kitör az atomháború vagy valaki a kezembe ad egy vakumkamrát
2021. dec. 10. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!