Hogy lehet ennyire lusta mindkét dagadt lakótársam?
Figyelt kérdés
Én vagyok az a posztoló, aki korábban panaszkodott arról, hogy olyan lakótársakkal él, akik napi 3x rendelik a kaját, akkor is olyan egészséges kajákat mint McDonalds..Eddig ugye én mosogattam helyettük, most hogy megszerelték nekünk a mosogatógépet, legalább ezt megoldják, de! Nagyjából beraknak 3 tányért, és már bekapcsolják a gépet. Nem vízpocsékolás ez? Komolyan, én magyarázzam el 2 30 év körüli mérnöknek, hogy sokkal hatékonyabb, és kevesebb vizet fogyaszt, ha telepakolják az egész mosogatógépet...2021. dec. 8. 23:51
11/16 anonim válasza:
költözésen kívül nincs más megoldás.
aki képes elhízni, attól túl sokat eleve nem szabad várni (tudom tudom, nincs idejük lefogyni blablabla…hormonok, genetika blabla), mert lusta és igénytelen.
12/16 anonim válasza:
Szerintem is költözz el mert te vagy a probléma és biztos hülyét kapnak tőled.
Én sem bírom az olyan lakótársat aki abba is beleköt ha nem mosogatok meg abba is ha igen.
13/16 A kérdező kommentje:
11) Nyilvan kamu. Ki tudnanak menni egy kis setara is de ok inkabb a szobajukban gubbasztanak. Ha nekik ez kell...
2021. dec. 9. 14:22
14/16 anonim válasza:
Nehogy már egy lakótárs mondja meg, mennyit gubbasztok a szobámban.
15/16 anonim válasza:
Miért nem mindegy neked az életmódjuk és a testsúlyuk?
Nekik más a fontos. Nem lehet mindenki mindig mindenben tudatos. Na az aztán baromira nem egészséges.
Miért nem költözöl el?
Sokadik kérdésed ez.
16/16 anonim válasza:
Ha meg összevárnák a mosatlanokat, akkor azért pattognál, hogy miért nincs tiszta edény.
Tipikus nekem semmi se jó, muszáj valamibe belekötnöm hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!