Hamarabb mentem fel oraval ismerosomhoz mire o,tudom hogy neked semmi dolgod nincs,a munnkabol bezzeg mindig kesel.Ezekutan jobb ha megszakitom vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 14:21
11/12 anonim válasza:
Nem, ezek után jobb, ha pontosan érkezel. Épp olyan faragatlanság fél órával korábban érkezni a megbeszéltnél, mintha annyival később érkeznél.
Ez éppúgy igaz a magánéleti programokban, mint üzletiekben.
12/12 anonim válasza:
Ja nekem a pszichológusom késett a 60 perces óráról 10-15-öt mindig, a maradék időben pedig egy szendvicset kajálni is volt ideje, meg egy telefonbeszélgetésre is. "Ne haragudj, ezt muszáj volt felvennem" meg ilyenek. Aztán a 10ezer forintot csengessem ki neki. Meg is mondtam 2 ilyen után, hogy ne haragudjon, de sz*rt se ér amit csinál, meg még pofátlan is velem szemben, így többet nem jövök. Ráadásul senkinek nem fogom ajánlani, mindenkinek elmondom milyen volt. Akkor kinek van igaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!