Tényleg ennyit számít ez?
Nagyon sok helyen hallottam és olvastam már,hogy egy ember megítélése mennyire függ a viselkedésétől is.Konkrétan a kisugárzásra gondolok.A külvilág ugyanarra a személyre egészen másképp tekint aki szomorú,lehajtott fejjel közlekedik,magába fordul,szürke,unalmas jelenség az emberek számára.Mint aki érezhetően rendben van önmagával,vidám,mosolygós,felemelt fejjel közlekedik.
Mondjuk egy ismerkedős témánál mennyit számít ez? Mert akinek előnytelen a külseje az teljesen mindegy hogy viselkedik.Vagy az is sokat tud dobni a dolgokon hogyha jobb ilyen téren a kisugárzása? Önmagához képest így vonzóbb lesz,és nem esélytelen az ismerkedésre?
rengetek embertol lehet hallani, hogy a magabiztossag vonzova tesz szamukra valakit:D ha azt latjak hogy biztos vagy abban amit csinalsz, az ad egy valamilyen szintu elonyt
tutira eselyesebb hogy szeretnenek olyannal baratkozni vagy ismerkedni, akin mar elsore azt latjak hogy sokat mosolyog, nevet, beszel a korulotte levokkel, de ez szerintem azon is mulik, hogy hogyan van "osszerakva az arcod"
vannak akiknek kedves szeme van, valakiben eppen a kusza fogai a szepek, vagy az hogy mindig mutogat mikozben magyaraz
nem tudhatjuk hogy kiben mi fog meg, mindenkinek mas az erdekes
az introvertalt embereknek erdekesek az extrovertaltak, de lehet hogy eppen egy extro fog orokbefogadni, ami egyebkent nagyon edes ahogy kiegeszitik egymast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!