Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz erről a gondolkod...

Mit gondolsz erről a gondolkodás modrol??

Figyelt kérdés
Gyorsan megy az idő mindjárt karácsony lassan Új Év szeressük egymást akit lehet mert gyorsan elszaladnak az évek és mind meghalunk előbb utóbb, akivel lehet jó viszonyt ápolni legyünk vele jóban szeretetben, mert nem tudni mit hoz a holnap az élet elszalad egy pillanat alatt, főleg a legközelebbi családtagjainjal baratinkal probaljunk legjobb viszonyt ápolni. 22f vagyok
2021. dec. 5. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember számára ez azért elég alapvető, ha engem kérdezel.

Személy szerint jelenleg is így élek, szóval nálam már adott ez a hozzáállás. Hozzátenném, hogy a családom és a barátaim mind szeretetteljes emberek, szóval nincs olyasmiről szó, hogy átvernénk egymást, tudatosan ártanánk a másiknak. Viszont sokaknál ez sajnos megtörténik és ilyenkor érthető, hogy megszakad a kapcsolat.

24/L

2021. dec. 5. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez tok rendben van.

Akinek mas, mint nekem, azert mas, mert mar nincs a kornyezetemben az a legkor ahol ezt igazan meglehetne valositani.

2021. dec. 7. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!