Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában szépek az amerikai...

Általában szépek az amerikai emberek?

Figyelt kérdés

Szépek a nők és helyesek a férfiak?

Ti hogy látjátok?

2021. dec. 4. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem különösebben, de a sok plasztikától és sminktől, meg a többi dologtól "megszépülnek".
2021. dec. 4. 16:26
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

őőő ez elég tág fogalom, Boratban vagy A diktátorban mondták ezt szépen...elég sok nemzetiség él ott

négerek, nálam élből offosak

mexikóiak, indiánok, már szebbek, de nem jön be ez a szín sem, plusz a vonásaik

ázsiaiak (főleg ugye kínaiak), velük nincs bajom, tetszenek, de ugye NEM MIND!

a fehér amerikaiakból szintén változó ki tetszik

alapból tetszik a teltebb alkat, de azért ott elég gyakori az amorf, formátlanul elhízott, már-már beteges alkat

arcra sokan szépek, de ott is van pár kalácsképű :D

2021. dec. 4. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

Nem lehet általánosítani

Azt mondjak a világ legszebb női magyarok.Aztán az átlag magyar nők el vannak hizva nagyrészt míg a többi valóban szép de legalább csinos alakja van ha már nem annyira szép

2021. dec. 4. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Minden 2. ember kover naluk. Van akinek ez nem kizaro ok, de nekem igy az ottani nok fele ronda.
2021. dec. 4. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon nagyon vegyes, szóval ezt nem lehet így kijelenteni. Általában átlagosak, de vannak nagyon szépek meg kevésbé esztétikus külsejűek is bőven.
2021. dec. 4. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Inkább nem.
2021. dec. 4. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

Szép dagadtak:)

Figyelj,hát ott is van mindenféle ember,van sok elhízott is,de sok meg rendszeresen sportol,odafigyel mit eszik.Helyesség/jóképűség is ugyanolyan,mint bárhol máshol.

2021. dec. 4. 21:50
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem azért tűník így, mert sokkal nagyobb az USA népessége, mint Magyarországé. 300+ millió emberből azért 30szor nagyobb felhozatal van a szebbek, de ugyanúgy a csúnyábbakból is, mint egy 10 milliós lakosságú országban. Meg rengeteg etnikum, sokkal eltérőbb génállományokkal keveredik. Elég nehéz két egyforma vezetéknemű amerikait találni, kivéve a Smitheket. Nálunk meg az ország több mint fele Kovács, Kiss, Nagy vagy Szabó.

Egy másik faktor meg, hogy sokkal több gazdag él Amerikában. Nálunk ugye csóróság van. A gazdagok meg általában szép feleséget, férjet választanak, amiből szép vagy átlagos gyerek születik, később az a gyerek is szép párt tud választani magának, így javulnak az utódok génjei.

Van egy amerikai ismerősöm, aki Kaliforniában él (az egyik leggazdagabb államban), és azt mondja, hogy rengeteg model külsejű ember él ott. Szinte minden második embernek beach body-ja.

De mondjuk Alabamában, meg más hillbilly államokban már más a helyzet. :D

2021. dec. 4. 23:44
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Ez szerintem attól is függ, hogy Amerika melyik részét vesszük alapul. Szerintem ott lentebb inkább Dél-Amerika felé szebbek a nők.

Például Kolumbia, Mexiko környékén kifejezetten szépek a nők. Az Észak-Amerikai térségek felé meg fentebb Alaszka, Oregon stb. szubjektív vélemény, de szerintem ott annyira már nem szépek a nők. Inkább olyan németes beütésű fehér, világos tónusú, kék szemű kicsit elhízottabb nők élhetnek. Nekem ez utóbbi annyira nem tetszik, én inkább az ilyen mélyebb árnyalatú sötétebb tónusú nőket kedvelem.

2021. dec. 5. 20:08
 10/11 anonim ***** válasza:
35%

Attol fugg. Szerintem a feketek, indiaiak, arabok, mexikoiak nem szepek. De a feherek kozt rengeteg szep no van.

Az emberek is jobban adnak magukra. Sokkal tobb 40-es 50-es no van aki igenyesen oltozkodik es nem hagyja el magat, figyel az alakjara, sportol.

2021. dec. 7. 11:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!