Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik minden kérdéssel az...

Akik minden kérdéssel az összes kategóriában képben vannak és az összes kérdezőt és válaszolót számon tartják, nekik mégis van életük?

Figyelt kérdés

Tehát milyen emberek lehetnek azok akik kérdezőket és válaszolókat egyaránt be tudnak azonosítani minden kategóriában?

Ezek az emberek tényleg állandóan a kérdéseket olvasgatják és válaszolgatnak? Ezek felnőtt emberek vagy gyerekkorban leragadt felnőttek vagy ténylegesen tinik?

Egyszerűen nem tudom felfogni.

2021. dec. 3. 10:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

😉 Persze, nem szoktad mások kérdéseit olvasgatni.

Akkor honnan tudod, hogy vannak olyanok, akik minden kérdéssel az összes kategóriában képben vannak és az összes kérdezőt és válaszolót számon tartják?!

Legalább ne álszenteskedj 🤣

2021. dec. 3. 11:51
 12/25 A kérdező kommentje:
mert az én kérdéseimhez jönnek és ott osztják az észt.
2021. dec. 3. 11:53
 13/25 A kérdező kommentje:

engem abszolút nem érdekelnek az "emberek"

csak azok érdekelnek akik érdekelnek, de úgy általában az "emberek" nem...viszont van sok ember akiknek élet halál kérdése hogy az emberekkel foglalkozzanak, mert más módon nem tudják felfogni a világot, csak a többi emberen keresztül

2021. dec. 3. 11:54
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben a kategóriában vagyok a legaktívabb, kb. másfél hónapja járok fel több év kihagyás után, de már most feltűnik, hogy vannak ismétlődő kérdések ugyanattól. Pl. aki minden nap kiírja, hogy mások is bántják-e a lányt, aki tetszik nekik, akkor van egy kérdező, aki full értelmetlenségeket ír, mintha csak az autokorrekt középső gombját nyomkodná, amíg nem jön ki egy mondat...

Előző hozzászólásokra reflektálva az "egyszerű melós" kérdéseit is láttam már.

Szépség is divatban meg a harisnyás-büdöslábas ember, meg a bőrszerkós pasas kérdéseiből van gyanúsan sok egyforma.

Úgy vettem észre, hogy már kevesebb ember használja az oldalt, mint pár éve, és így még egyszerűbb kiszűrni, ha ugyanaz irkálja a kérdéseket.

2021. dec. 3. 12:01
 15/25 A kérdező kommentje:

bocsánat, de az hogy van hogy ezek a problémás felhasználók mind férfiak?

nők nem írogatnak ki beteg kérdéseket?

2021. dec. 3. 12:05
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, vannak bőven buggyant nők is, de ők főként a Gyerekvállalás kategóriába járnak 🤣

Van egy kiscsaj, aki még valamikor fél éve dugott utoljára, azóta minden hónapban megjön neki, de bebeszéli magának, hogy ennek ellenére biztos terhes.

Aztán ott van a tanárutáló anyuka, aki elvárná, hogy a tanárok 0-24-ben, munkaidejükön kívül is az ő kis gyöngyszemének a sheggét nyalják.

És még lehetne bőven sorolni...

2021. dec. 3. 12:11
 17/25 A kérdező kommentje:

woooooooow

de gondolom a noket nem oltjak be ugy mint a koszos diszno ferfiakat?

2021. dec. 3. 12:16
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

De bizony őket is szokták/szoktuk.

Sőt, azt kell mondjam, a nők ezt sokkal rosszabbul viselik, épp ezért roppant szórakoztató, amilyen hisztiket le tudnak vágni. 🤣

És ezt nőként írom.

2021. dec. 3. 12:38
 19/25 A kérdező kommentje:

wooooooooow

akkor mar csinalom is a popcornt

2021. dec. 3. 12:39
 20/25 anonim ***** válasza:
30%
Vannak, akiknek egyedül az internet maradt a kapcsolatuk a külvilággal. Ez lehet pszichés vagy/és egyé, maradandó egészségügyi probléma, pl. mozgásban korlátoltság. Ezek az emberek, ha akarnak, ha nem, sokat olvasnak - többnyire azért, mert van erre idejük és meg van ehhez a szellemi igényük, nem szeretnének "elhülyülni" a magánytól vagy a kiszolgáltatottság érzésétől. Van, akinek ez jelenti az életet - és én nem illetem ezért negatív érzésekkel, kritikával az ilyen embert!
2021. dec. 4. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!