Melyik kategóriában vannak a legbetegebb kérdezők es válaszolók?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 18:30
A kérdező szavazást indított:
Ezotéria
Felnőtt párkapcsolatok
Ismerkedés
Politika
Szexualitás
Másik
48 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem a szexualitás témában kb a fele nem igaz, csak fantáziál néhány 13 éves...
2/10 anonim 

válasza:

Politika és ezo.
Politikában ott a fideszes, ezoban a laposföldes, 5g ellenes.
A fideszes, laposföldes, 5g ellenes, meg mindennek a teteje.
5/10 anonim 

válasza:

Tini párkapcsolatok (rengeteg pedofil írják oda), ezotéria (már magából a témából adódik), politika (sok vallásos, meg szélsőséges jobb és baloldali)
6/10 anonim 

válasza:

Nem tudok választani a szexualtiás és a politika között...... :D
7/10 anonim 

válasza:

Egyetértek az előttem válaszólóval. Ezotéria és tini párkapcsolatok
8/10 anonim 

válasza:

Nálam ez a sorrend:szexualitás,politika,ezotéria.
9/10 Sunshinedoll 

válasza:

Én a fogyókra kategóriában láttam eddig nagyon gáz dolgokat. Egyrészt a mérhetetlen kövérgyűlölet, másrészt az ostoba, buta emberek, rapid diéták, agyatlan ajánlgatások, 1200 kalória felnőtt embernek, elmebaj, ami sokszor ott megy.
Meg persze a tini kategória a pedofilok miatt.
10/10 anonim 

válasza:

Szexualitás politika. Egyik tele van kanos tizenévesekkel, a másik meg agymosottakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!