Rossz nőből jó ?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan akivel mondjuk az általános iskola után találkoztatok osztály találkozón és meglepett hogy milyen jól néz ki ? Rút kiskacsábol hattyú .2021. nov. 29. 18:57
1/6 anonim válasza:
Nem. 14-15 évesen látom kiből mi lesz, szóval ja.
3/6 anonim válasza:
Igen
Szintén rajtam lepődtek meg 😁😅
4/6 anonim válasza:
Volt általánosban egy osztálytársam. Nem volt rossz csaj akkor sem, olyan átlagos volt. Tizen pár évvel később találkoztunk. Szőke bombázó lett belőle.
5/6 anonim válasza:
Ez általában szerintem így szokott lenni. (általában tehát nem mindig)
Van a suli szépe aki korán figyelmet kap. Belőlük lesznek a leélt 20 as szingli anyukák.
és vannak a "csúnya" szemüveges lányok. A sértett kövér lányok. Akik idővel lehet észbe kapnak és tanulnak és egy normális életet termtenek. (kivéve a dagik. lehet belőlük pont a gyermekkori sérelmek végett egy elhizott keserű szájízű ember lesz)
6/6 anonim válasza:
Igen, általános sukis osztálytársam. A való életben nem taliztam vele, de a közösségi portálon szépnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!