Nagyon rossz ember vagyok,ha kilukasztottam anyu bicikli kerekét mert nem hozott a boltból azt ami kértem?
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 10:53
1/24 anonim válasza:
Ettől fogva te járhatsz a boltba, azt érted el.
2/24 anonim válasza:
Neked nincs lábad, hogy le tudj menni a boltba? Követelőző, bosszúálló kis gyökér.
3/24 anonim válasza:
Nagyon rossz lehet hogy nem vagy, de normális se az biztos.
4/24 anonim válasza:
Menj el te ha akarsz valamit...
Most kb 20 ezres kárt tettél.
Gratulalok. Bosszu sosem megoldás...
6/24 anonim válasza:
Dee unatkoztál. Most viheti szerelőhöz, aki kicseréli a gumit, ami drága mulatság. Tud róla, mit tettél?
Ahelyett, hogy mentegetőznél majd, hogy nem te voltál, menjél, és mondj el mindent.
7/24 anonim válasza:
Én anyád helyében a szemeidet szúrkálnám ki. Megpörgetnélek, és vérző szemekkel, világtalanul tántoroghatsz sikongatva a boltba, azt hozod amit akartál. 😀
8/24 A kérdező kommentje:
Némelyik ember miért ennyire gonosz válaszokat írt.Én csak a bicikli kereket lukasztottam ki.
2021. nov. 6. 11:15
10/24 anonim válasza:
Gondolom volt oka miért nem hozott azt a boltból amit kértél.Talán nem érdemelted meg, vagy túl drága volt.Ha anyagi oka van, innentől ennyit sem fogsz kapni, mert tényleg 20ezer körül van a kár, amit okoztál.Saját magadtól is elvetted a pénzt.
Ez nem kis dolog, ne mentegesd magad.Buta vagy és rosszindulatú.A saját anyádat megkárosítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!