Az itteni neved tükrözi a személyiségedet? A pillanatnyi hangulatod inspirálta regisztrációkor vagy még mindig ugyanezt választanád?
Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 12:41
2/10 anonim válasza:
Nincs itteni személyiségem, a nevem tök véletlen, máshol is használtam régen, de örülök, hogy anonim az oldal, és nem látszik. Pont.
3/10 anonim válasza:
Az egyik készülő regényem egyik főszereplője a felhasználóneve, igazán harminc másik nevet választhattam volna ugyanezen a logika alapján, szóval teljesen véletlenszerű volt, hogy pont az jutott eszembe először, ami.
4/10 anonim válasza:
Forgattam a gondolatokat a fejemben, majd az adott pillanatban, ezt láttam célszerűnek. Mi a baj vele?
5/10 anonim válasza:
Én szeretem azt a nevet, hogy anonim. Nincs vele semmi gond.
6/10 anonim válasza:
Jaa, 11 évesen regisztráltam először és valamiárt nem tudtam hogy oda mit kell írni... Így lett akkor..,,..,,..,, a felhasználó neven😂
Ez már a második, mivel elfelejtettem a jelszót. Így most..,,..,, a felhasználó nevem... Nekem nincs vele semmi bajom🤷♂️
7/10 anonim válasza:
Nekem kivételesen igen. Máshol a nevemből képzett egyedi szóval regisztrálok szinte mindenhová, de itt még így is anonim szerettem volna maradni és választottam mást.
8/10 anonim válasza:
Van jelentése a nevemnek, ami szerintem igaz is rám. Tudatosan ezt választottam.
9/10 anonim válasza:
Egy régi barátnőmmel viccből használt ódivatú női keresztnév, plusz egy űrfantasy filmszereplő vezetékneve, ha úgy vesszük, ja, tükrözi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!