Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tolakodnak előre felszál...

Miért tolakodnak előre felszálláskor első ajtós járaton azok az utasok, akik az első két ajtó között eltorlaszolják az utat, miközben hátrébb még bőven van hely?

Figyelt kérdés
2021. nov. 27. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert ennyi eszük van.
2021. nov. 27. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:
75%

Mert fosnak, hogy nem tudnak leülni.

Tegnap is nagyon jó élményben volt részem, nekem még jutott ülőhely, de utánam annyian szálltak még fel, hogy inkább felálltam és átadtam valakinek a helyemet, mert egyrészt kínosnak éreztem, hogy 20 éves férfiként én vagyok az aki ül, másrészt meg oda állt mellém egy roma asszony aki olyan büdös volt, hogy majd lefulladtam.

Állva kicsit kényelmetlen volt, de még mindig jobb mint elviselni azt a szagot + azt az érzést, hogy te ülsz miközben melletted meg ott nyomorognak nők bőröndökkel meg kisgyerekes anyukák ácsorognak a gyerkőcökkel.

2021. nov. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!