Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik nőkböl is "anyuci...

Létezik nőkböl is "anyuci pici fia"?

Figyelt kérdés

Mindenki ismeri ugye a fiuknal/ferfiaknal ezt a jelenseget..

Nagyon fuggnek a szuloktol, kb randira is ugy lehet elcsalni ha eppen nincs semmi program az anyjaval, mamajaval, rokonokkal... osszekoltozesrol na arrol szo sincs ugye.. mert mit szolnanak otthon??

Az utobbi idoben eszrevettem, vagyis tapasztaltam, hogy van ilyen lany is!?

En azt hittem, hogy csak nalunk ferfiaknal van ilyen.. hogy a nok erettebbek, fuggetlenebbek. stb..

Nagyon nehez igy kapcsolatot beinditani... minden elismeresem azoknak a noknek akik hasonlo pasikkal vannak.

Ti ismertek ilyet?

2021. nov. 26. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Apuci kicsi lánya
2021. nov. 26. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Nem.Olyan van hogy,apuci elkényeztetett kislánya.
2021. nov. 26. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hogy van, csak ritkábban.
2021. nov. 26. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
1%
A lányoknál azért ritkább ez a jelenség, mert ők 20 évesen odaköltöznek egy 30-40 éves palihoz, és máris független, erős nők!
2021. nov. 26. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Mármint lánya?
2021. nov. 26. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
16%
Amint a nemi szerepek kihalnak vagy fog, vagy kihal az "anyuci pici fia" is
2021. nov. 26. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Egyetemen volt egy csaj, aki két előadás/gyakorlat között minden szünetben, illetve reggel, az első óra előtt, és délután is néhány óránként az anyjával beszélt telefonon. Nem csak egy nehezebb időszakban, hanem végig az egyetem x éve alatt. Nyilván épeszű fiú nem közeledett hozzá, kb hozzá sem lehetett szólni, mert a barátai közül is félreállt, hogy anyucival beszélgessen.
2021. nov. 27. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!