Miért van sok embernek az ki írva Facebookra munkahelynek, hogy: "Zara","Gucci" mikor nem is ott dolgoznak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 14:39
2/13 anonim válasza:
Hat ez ilyen cigany szokas, viccen kivul.
3/13 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem ott dolgoznak?
4/13 A kérdező kommentje:
ma kb 10 ilyen profilt láttam egy facebook csoportba,azért nehéz elhinnni..
2021. nov. 26. 14:57
5/13 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor ilyen szakadt gettó cigók oda írják a tanulmányokhoz hogy "Harvard University", mert ezt ismerik filmekből hogy ez valami nagyon jó, és oda írják poénból vagy tudom is én miből.
6/13 anonim válasza:
Még mindig nem olyan gáz, mint az "Élet iskolája".
7/13 anonim válasza:
A 6-os megelőzött! Pont ezt akartam beírni... :))))
8/13 anonim válasza:
"Még mindig nem olyan gáz, mint az "Élet iskolája"."
Szerintem pont ugyan az a kategória.
9/13 anonim válasza:
és vannak akik ezt megfejelik még azzal, hogy a lakhelyük és/vagy a születési helyük los angeles vagy new york vagy florida miközben szemmel láthatóan még a valós magyarországi lakhelyüktől 100 kilométerre sem jutnának el busszal a család félretett pénzéből.
10/13 anonim válasza:
@15:15
Ez megint annyira tipikus mint a Harvard University, hogy ezekről hallott a filmekből hogy ezek aztán a tuti helyek, de két másik várost az USA-ból már nem tudna mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!