Hogyan lehetnék a fiú részéről normális?
Tegnap frankón megkaptam "tőle" hogy "tudsz normális lenni de nem akarsz"
Az a vicc hogy én szerintem elég normális vagyok ahhoz hogy tudjunk beszélgetni, aláírom hogy rengetegszer játszom túl az agyam de van egy olyan határ hogy
-oké elég lesz mert már sok
De a fiú szemszögéből hogyan lehetnék normálisabb hogy pozitiv legyen a véleménye rólam és ne olyan hogy ha találkozunk akkor ezt gondolja magába hogy:
fuu már megint veled kell találkoznom.
Remélem értitek a kérdésem lényegét előre köszi a válaszokat!^^
"aláírom hogy rengetegszer játszom túl az agyam"
Talán nem kéne.
Lehet, hogy ami neked nem túljátszás, az valójában bőven az, csak te a még nagyobb szinthez szoktál.
Mi az egyébként, hogy játszod az agyad, mit jelent ez nálad pontosan?
Hát úgy értem hogy ilyen viccelődős vagyok. Persze tudok elég komoly lenni de inkább viccelődös vagyok
amit néha már túl tulom, (szerintem)
Hát a határt azt tudni kell mindenben, tényleg nagyon idegesítő az, ha valakivel nem lehet komolyan, értelmesen beszélni, együtt lenni, mert a másik folyamatosan ökörködik, viccelődik, ha illik a helyzethez, ha nem. Elég kiábrándító, idegesítő dolog hosszú távon.
De az a kérdés, hogy miért csinálod ezt? Izgulsz és így kezeled a stresszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!