Alla Bársony kérdése:
Melyiket választanád ha csak egyetlen egyet választhatsz?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 15:18
11/44 A kérdező kommentje:
De csak ami indokolja, nem veheted meg a macskának a vatikánt
2021. nov. 25. 15:38
12/44 anonim válasza:
Az életem így is okés az én választásom elajándékozom
13/44 A kérdező kommentje:
A macskát?
2021. nov. 25. 15:40
14/44 anonim válasza:
De mondjuk egy nagyobb falka kutyához nagy ház is dukál. :-) Tehát ha a mostani otthonomban lehetne bármennyi, akkor az nem oké, de ha átköltözhetnénk egy nagy házba, ahol több kutyám is lehet, akkor jöhet a bármennyi kutya.
15/44 anonim válasza:
Egyik se igazán.
Nem akarnék bárkivel lefeküdni, nem vonzanak annyira a járművek. Nem izgat igazán az utazás.
A kutyás talán.
Amúgy kertes ház egy domboldalon, rálátás egy folyóra, férj, 2 kutya, 6 órás, heti 3-4 nap home office-os munka, konyhakert, gyümölcsfák, idő sportolni, viszonylagos egészség. Esetleg 1 gyerek, de nem tudom.. Nem annyira vágyom gyerekre.
17/44 A kérdező kommentje:
14 végül is annyi kutyát választasz amennyi indokolja a Vatikánt akkor akár azt is megkaphatod. Biztos van annyi kutya...
2021. nov. 25. 15:55
18/44 A kérdező kommentje:
Megnézném szegény pápát ahogy körbe csaholják a kutyák
2021. nov. 25. 15:55
19/44 anonim válasza:
Assisi Szent Ferenc az állatok védőszentje, végülis Ferenc pápa, ha hű a nevéhez... :-D Amúgy nem kell a Vatikán kutyákkal, a Margitsziget nagyobb, és zöldterület. :-)
20/44 anonim válasza:
Szóval legalizálni akarod a nemi erőszakot, persze nőkkel szemben? Hímsoviniszta incel vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!