Volt már veled olyan, hogy letettél valamit valahova, és mikor kellett már hűlt helye volt?
Én ma reggel pl. a köntösömmel jártam így. Reggel letettem a szokott helyre, este mikor húztam volna fel nem volt sehol. Átkutattam a szobát, a fürdőt szinte a lakás minden zugát de sehol semmi..nem tudom hol lehet.
Veletek volt ilyen? :D
Sokszor. Én már azon röhögök, hogy lehet átkerül ilyenkor egy másik dimenzióba/idősíkba és az ott lakók nem értik hogy kerül az asztalukra valami, aminek nem ott a helye.
Képes vagyok házon belül úgy eltüntetni dolgokat, hogy az életben nem kerülnek elő többé.
Legutóbb a férjem parfümjét tettem ki a szatyorból a konyhaasztalra. Biztos vagyok benne, hogy odaraktam, még mondtam is neki, hogy tegye el. Ő meg 10 perc múlva keresi, hogy nincs az asztalon. Pedig ott volt és azóta sincs meg.
A zoknival. Beteszem a mosógèpbe, ès mindig pàrosan rakom be, mikor kiveszem csak az egyik van meg.
Ès nem maradt a mosogèpbe...
A tízes villáskulcs legendásan gyorsan el tud tűnni.
Leejtem, és már nincs is sehol.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!