Az nem diszkrimináció hogy nem lehet a buszmegállóba dohányozni?
Nyugii én nem dohányzom a busz megállóba, busszal sem járok. :)
Csak kérdeztem
És ugye akkor a vakcina sem diszkrimináló.
Én dohányzo, de mindig ügyelek rá, hogy vagy séta közben tegyem vagy távolabb állva az emberektől (mondjuk ha nem ecigizek hanem rendes cigit szívok, szeretem kikapcsolni az agyam, nem szeretem ha az aurámban vannak). Buszmegállók mellett és a zebránál rá se gyújtok vagy, ha épp ég a cigim a zebránál, nem szívok bele amíg nem kapok zöldet.
Az utcán való dohányzás során a nemdohányzó emberek általában addig szagolják a füstöt amíg a dohányzó elhalad mellettük.
Viszont ha egy emberekkel teli buszmegállóban ahol mindenki áll egy dohányos rágyújt, a busz érkezéséig vagy a cigi végéig kell szagolniuk.
Tiszteletben kell tartani, hogy nem mindenki szereti a cigaretta füstöt, van akit zavar.
Ugyanolyan, mint hogy tiszteletben kell tartanom nekem is, hogy nem mindig mehetek fel a lifttel egyes szomszédokkal, mert félnek a kutyáimtól, ez nem diszkrimináció.
Amúgy a vonatra vissza kéne vezetni a dohányzókocsikat. Utálom amikor nem tudok elmenni wcre, mert egy bagósnak be kell telepednie oda cigiznie. Az is jó amikor majd bepisilsz a buszon de nem tudsz wcre menni mert valaki bent cigizik.
Ha már ennyire nem bírnak ki egy utat cigi nélkül legalább hadd gyújtsanak rá úgy hogy ezzel nem akadályozzák a másikat abban hogy wcre menjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!