Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivel motiváljam magam, hogy...

Mivel motiváljam magam, hogy jó pasi vagyok?

Figyelt kérdés

Kicsit beképzeltnek tűnhet a kérdés, de több nemrégiben történt esemény miatt eléggé alul értékelem magam. Mivel tudnék legtöbbet dobni az önbizalmamon? Magamra igényes vagyok, mindig figyelek a ruhámra, cipőmre, illatomra, évtizede küzdősportolok, amellett még mást is szoktam sportolni, átlagosan izmos testem van.

Szóval a (szerintem) legfőbb dolgokat kilőttem.. Ezeken felül mit lehet tenni, hogy messziről lássák rajtam, hogy igen, ennek van önbizalma?

Nem kötekedést szeretnék generálni, értelmes válaszokat várnék, köszönöm.

28f

2021. nov. 17. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

Mi lenne,ha meg kondiba is lejarnal,h ne atlagos tested legyen??

Az atlagostol nem esunk hasra..

2021. nov. 17. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:
15%
Legyen 4 nőd, akkor nem lesz önbizalomhiányod.
2021. nov. 17. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:
57%

"Ezeken felül mit lehet tenni, hogy messziről lássák rajtam, hogy igen, ennek van önbizalma?"

Miért kéne?

Nézzél Segal-filmeket, azon se látsz messziről semmit se csak a lófarkat!

2021. nov. 17. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Kezdj válogatni, mert akinek bárki véleménye számít, meg bárki jöhet az azt se tudja mit akar. Ergo nincs önbizalma :)
2021. nov. 17. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!