Mit csináljak velük ?
Néhány év, azt kibírod. A srác nem megy valószínűleg sehova otthonról, te viszont elvégzed a szakot és munkába állsz normálisan.
A srác egy rossz tapasztalat, egy kudarc, ami gondolom ugyanúgy indult, mint te. Csak azt teheted, ha mihamarabb bebizonyítod, hogy nem úgy fog végződni.
Nyugi kérdező, az csak itt gyakorin van, meg pár milliárdosnál, hogy valaki huszonévesen elköltözik. Hacsak nem albérletről van szó, aminek rohadtul sok értelmét én pld. nem látom.
De tényleg, én is 25 vagyok. Nem tudok olyat mutatni a korosztályomban, akinek van pémze külön költözni. Pedig mind dolgozunk, spórolunk, persze e-mellett fizetjük a saját részünket a családi kasszában, tehát egyikünk sem ingyen lógatja a lábát itthon. Én pl. szinte mindent kifizetek, vagy megveszek ami elromlik, függetlenül attól, hogy használom-e vagy sem, illetve támogatom a kisebb testvéreimet is, szóval abszolút fedezek mindent magamnak. De inkább adom anyámnak kajára meg fűtésre, meg rezsire a pémzt, mint hogy egy albérlőnek adjak ki alsó hangon 100000 Ft-t, csak, hogy ott lakhassak. Persze más az akinek elKELL mennie otthonról, de nekem szerencsére aranyosak a szüleim, nem szólnak bele a dolgaimba vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!