Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalon meddig jó buli a...

Fiatalon meddig jó buli a függetlenség, nőtlenség, idővel viszont kötelező hogy legyen valakije egy srácnak? Sokaktól hallok egy-két dolgot amitől azért magamba nézek.

Figyelt kérdés

Nem nagyon csajoztam soha, más diszkóba járt én bütyköltem otthon, a környezetembe nekem volt először jogsi és egy kis régi autó, korán kezdtem a motorozást is így én ezekkel foglalkoztam többnyire, mmo függőségem volt 7 évig arra ráment a pályaválasztás, az iskolai évek, bár elég jó eszűnek tartom magam, nem sokra vittem ilyen tekintetben.

Pár évig együtt voltam egy csajjal, de elképzelhetetlennek tartottam hogy valaha együtt éljünk, szerencsére ez nem is következett be soha.

Nem nagyon törődtem azzal se hogy 29 évesen már csak én maradtam itthon, letudom azzal hogy kibánja anyuval megfőzünk ha úgy van, akármi elszáll a háztartásban cseréljük gond nélkül, anyagilag nyugodtabban vagyok, viszont volt aki vélhetően irigységből megmondta hogy nekem is addig jó míg élnek a szülők, utána vége a vagánykodásnak, és én sem leszek már fiatalabb, és ha jön egy lebetegedés akkor nincs kire számítsak, most komolyan anyagi és biztonsági szempontból erősen kezdjek el inkább ismerkedni?

2021. nov. 16. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs erre igényed, akkor ne.
2021. nov. 16. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

29 évesen anyuci pici fiának lenni elég gáz szerintem női szemmel.

Legalábbis nekem abszolút visszataszító ha egy majd 30 éves férfi nem tud leválni a szülőkről és abszolút igénye sincs rá.

Nem az irigység beszél abból aki azt mondja, hogy addig jó neked amíg élnek a szüleid, hanem egyszerű tények!

Nincs benned önállóság, nem tudod hogyan élj egyedül, anyagilag függetlenül, anyu nélkül

Ha neked így jó nem kell ezen változtatni

Viszont azt nem várhatod senkitől hogy ezt elfogadják mert nem természetes.

29/N

2021. nov. 16. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Attól még tudsz bulizni, hogy van barátnőd.

Nem kell ehhez függetlennek lenni.

Meg akár nyílt kapcsolatban is élhettek.

2021. nov. 17. 04:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed.
2021. nov. 17. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!